POCO F4 GT: Játékos okostelefon agresszív árcédulával [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

Még mindig nagyszerű 372 euróért: A játékra szánt POCO F4 GT agresszív ár-teljesítmény arányával legyőzi a versenyt

Hozzászólások (5)
 1. Márton azt írja:

  A portálodnak köszönhetően sok pénzt megtakarítottam. kár, hogy már megrendeltem a 11t pro-t. ha tudom, megrendelem ezt a pocót. a poco f3 pro-t a feleségem örökölte. Mindenesetre köszönöm, és várom az új eseményeket.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Ennek nagyon örülünk 🙂

 2. márka azt írja:

  Kb. egy éve SK-ban oldottam meg a 12/256GB-os verzióban 579€-ért. Ami az FR raktárhoz képest nem sokban különbözik. De azt szeretném kérdezni, hogy FR raktári vásárlásnál meddig jár a garancia? Egy-két év?
  Egyébként ez a mobiltelefon több mint rendben van (a fotók viszont csak jobbak az átlagnál, amit nem bánok). És amíg cserét keresek, ilyen ütemben új modellek jönnek a piacra a Poco F28 GT :))))
  És remélhetőleg ezután is lesznek jó kuponok.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Az eladó az FR raktárban 2 év garanciát vállal. A jelenlegi ár az EU raktárakban semmi extra, ezért népszerűsítjük a kínai raktárt. Már jobb áron volt.

 3. márka azt írja:

  Köszönöm a választ. Igen, már olcsóbb volt.
  Az X3Pro-val kockáztattam és eddig is működik, de 400-500e feletti mobiltelefonnál jobb a hosszabb garancia. Ami valószínűleg nem 2 év a CN raktárakban. Az F2Pro-val 2-szer hiányzott a töltés két különböző darabon, és könnyebb panaszkodni az SK-nál. De mindenki ízlése szerint, vagy amit mond.
  A legjobbakat kívánom neked.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó