Rólunk - Xiaomi Planet

A mi történetünk

Zarándoklatunk 2019 februárjában kezdődött, amikor elindítottuk az első Xiaomi Planet nevű weboldalt. A Xiaomi márka hatalmas rajongóinak éreztük, hogy Szlovákiában nincs olyan minőségi portál, amelyet kizárólag ennek a márkának szentelnének. Célul tűztük ki, hogy létrehozzuk a legnagyobb közösségi portált egy kínai gyártó köré, és egy éves működés után kijelenthetjük, hogy sikerült. Már a Xiaomi Planet elindításakor tudtuk, hogy nem csak egy szegmensre akarunk koncentrálni, és fokozatosan szerettünk volna további webhelyeket felvenni, amelyek a kínai modulokra és általában a technológiára összpontosítanak.

2019 augusztusában elindítottuk a második Deal Planet projektet, amely akkoriban egyedüli volt Szlovákiában. Ez egy ár-összehasonlító és egyben a kínai kuponok legnagyobb forrása. 2020 áprilisában felvettük a portfolióba a harmadik China Planet portált, amely egy magazin, amely mindenféle kínai technológiai játékról tájékoztat.

Szeretnénk fokozatosan tovább bővíteni "aszteroidáinkat", ahogyan a webhelyen a csapatban hívjuk, hogy a lehető legnagyobb hátteret teremthessük a technológiai rajongók, rajongók és geekek számára. Megtiszteltetés számunkra, hogy csatlakozhatunk és együtt elérhetjük ezt a célt.

Xiaomi Planet

A XiaomiPlanet.sk Szlovákia legnagyobb, kizárólag a Xiaomi márkának szentelt közösségi portálja. Tájékoztatjuk Önt az összes hírről, részletes termékismertetőket, tippeket és trükköket, utasításokat vagy kedvezményeket teszünk közzé. Havonta több mint 200 1600 valódi látogató látogat meg minket, több mint 26 cikk jelenik meg az interneten, és Facebook-profilunk meghaladja a 2020 XNUMX rajongót. XNUMX áprilisában elindítottuk a weboldal angol nyelvű változatát is XiaomiPlanets.com, amelyet a nemzetközi piacra célozunk.

Deal Planet

A DealPlanet.sk a kínai e-üzletek egyedülálló ár-összehasonlítója és egyben a legnagyobb kuponforrás. Kidolgoztunk egy egyedi rendszert az árak és a kuponok automatikus frissítésére, így mindig megtalálhatja az aktuális akciókat az interneten. A webhelyen kínálunk termékárképzési előzményeket, exkluzív oktatóvideókat és termékértékeléseket is az ügyfelektől. 

Kína bolygó

A ChinaPlanet.sk egy online magazin, amely mindenféle technológiai kütyünek szól, de a Kínából származó általános kütyüknek is. A portál egyebek mellett ismert kínai technológiai gyártóknak, minőségi áttekintéseknek szól, és napi adag kedvezményeket és kuponokat hozunk, amelyeknek köszönhetően jelentősen megtakaríthat.

Ki áll a projekt mögött?

A "bolygók" projekt, vagyis a bolygó weboldalaink mögött három technológiai rajongó áll, akik ugyanazt a szenvedélyt vallják. A szenvedély egy olyan dolog létrehozása, amelynek van értelme számukra, de különösen mások számára, és mindent megtesznek, amit lehet. Az egész projekt vezetője és alapítója Kristián Hrušovský (a képen jobbra) - egy 23 éves fiú, aki a FonTech.sk weboldal születése mögött állt, de 2018-ban ott fejezte be munkáját és a saját útját járta. Ő a fő ötletforrás a projektben, ő felel a vállalat teljes működéséért, a szerkesztőség irányításáért, a partnerekkel, de az ügyfelekkel való kommunikációért is.

Juraj Török mint társalapító (a képen balra) fontos része a projektnek. Feladata volt a vállalati adminisztráció, technikai igazgató, kreatív grafikus posztot töltött be, Krisztián ötleteit valósággá alakította és gondoskodott a DealPlanet.sk weboldal működéséről. 2020 áprilisában azonban úgy döntött, hogy befejezi részvételét a projektekben.

A csapat fontos tagja Frederik Hrušovský (a képen szerdán), Kristián testvére is. Frederik nagyon kreatív lélek, tapasztalt és ügyes grafikus, és az összes weboldalunk közösségi hálózatának teljes kezelése mellett a ChinaPlanet.sk portál főszerkesztője. 

Ez vagyunk mi - a három fickó a Planets weboldalain. Balról: Juraj, Frederik és Kristián

Három bolygónk számban

Amit sikerült elérnünk a 2019–2020-as években.

3

projektek

10

Csapattagok

20K+

Naponta látogat

400 +

Ajándékok megrendelésre

35K+

Rajongók együtt

50 +

Recenzii

Történelem és mérföldkövek

Így kezdtük.

 • 2018. október
  A projekt megkezdése
 • 2019 február
  Az első weboldal elindítása - a Xiaomi Planet
 • Március 2019
  Az első 1000 rajongó
 • augusztus 2019
  A második helyszín - Deal Planet - elindítása
 • 2019. október
  A Banggood e-bolt legnagyobb SK / CZ partnerévé váltunk
 • december 2019
  Látogassa meg Banggoodot Kínában
 • Március 2020
  A Xiaomi Planet újratervezése
 • 2020 április
  A harmadik helyszín - a China Planet - elindítása

partnereink