POCO X6 Pro 5G akciós kuponokkal: A legjobb piaci árak!
Bolygó kedvezmények

Most raktáron az EU-ban kiváló 250-től €: POCO Az X6 Pro 5G a középkategória új királya a HyperOS rendszerrel

előfizet
Rámutat
vendég

41 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Jozef

A globális verzió pedig fel van oldva, pl. az O2 hálózathoz?

adiciko75

Szia! Kérem, mondja meg, ha rendelek ilyen okostelefont Poco X6 Pro a DHgate-től, spanyol raktárból szállítás, külön kell fizetni az ÁFA-t és a vámot, amikor a cikk megérkezik a rendeltetési helyre? A rendelés leadása után megkapom ezt az információt (a "Megjegyzés hozzáadása az eladóhoz"): "Csomagját expressz kézbesítéssel küldik, például DHL/UPS, javasoljuk, hogy a gyors vámkezelés érdekében töltse ki az EORI-számot". Egy Európai Uniós országban élek. Igazán köszönöm.

adiciko75

Köszönöm szépen!

Dinók Papa

Hello, lenne egy kérdésem. Nem vagyok biztos benne, hogy biztonságos-e a dhgate-től vásárolni, mivel magának a dhgate-nek és az általuk használt szállító cégnek nem igazán vannak jó értékelései. A PayPal-t sem fogadják el, így biztos lehetek abban, hogy a csomag épségben és időben megérkezik? Ha nincs mód, akkor nincs gondom vele gshopper Inkább megtakarítanám a plusz pénzt.

Elhagyott

Jó nap. Szeretnék kérdezni. 2 telefont szeretnék vásárolni POCO X6 PRO. A kérdés a következő: Kell-e külön rendelést létrehozni minden telefonhoz a kuponok és a bolti kuponok érvényesítéséhez? Ugyanis próbáltam kettőt rendelni egy rendelésre és csak egy telefonra vonatkoztak a kuponok. Köszönöm a válaszod

Elhagyott

A 8 GB / 256 GB-os változatban is van UFS 4.0 tárhely?

Elhagyott

Megrendelése feldolgozás alatt áll. Kérjük, várjon néhány percet az állapot ellenőrzéséhez. A Revoluton keresztül fizettem, de a pénzt nem vették le a számlámról. Kérlek segíts. Nem tudom, hogy sikerült-e egyáltalán a fizetés. hát, köszönöm

Carlos

A kód beírása után nem működik: Sajnos jelenleg kifogyott a kód.

Elhagyott

Vettem 2db 8GB/256GB-ot (elég) 300€-ért, még mindig jó ár szerintem, és nekem sem jöttek be a kuponjaid, hanem csak a DHGate-től származók.

lubo

Ma 17.2. a promóciós kód már lejárt

Petr

Nem tudod mikor lesz újra raktáron az 512gb-os sárga szín? Közvetlenül az eladót kérdeztem, de sikeresen figyelmen kívül hagy.

Lükő

Amikor beírom az MI szelvénytPOCOVIP40, írj nekem: Ezt a kupont már megkaptad.
Viszont a kupont sem használtam fel soha.
Mi van vele?
Köszönöm

Lükő

Remek, ez működik, a Revoluton keresztül 255 euróba került, kiváló ár!
Ezer köszönet.

Juraj Berta

Másnap megpróbálom megvenni ezt a telefont, de a fizetés után ami részemről jól megy (a bankot is hívtam) a fizetőterminál oldalán van a probléma.nem akar átmenni a fizetés. Probléma van?Lehet, hogy hiába veszik el tőlem a kupont, a termék már nem kapható ezen az áron

Juraj Berta

Köszönöm, a kérdés elküldése után kb 5 perc alatt észrevettem a Revolutról szóló információkat.A telefon már meg van rendelve.Valószínűleg a Revolutot fogom használni más fizetésekre is, okos dolognak tűnik. Még egyszer köszönöm.

Alek

Sziasztok vásároltam gshopper ingyenes szállítással 159 USD felett fizetem a vámot. Görögországból jöttem

Rajko

X6Pro-t a DHgate-től vásároltam,
Nem töltöttem fel a számlámat.
Hogyan hajtják végre a garanciabüntetést Szlovéniában?

grg

miért kellene javítani a telefont, amikor minden xiaomi garancia szerint csak abban az országban érvényes, ahol a mobiltelefont vásárolták.
https://www.mi.com/global/support/warranty/
So as kupi ovaj sa njemačkog linka, dobit če njemačkoj garanciju iu njoj piše u kojm servisima u njemakoj može servisirati mobitel. Szlovéniáról vagy más országokról nem esik szó.

Nik

Német raktárból rendeltem és a vámon megsérült a csomag (ahogy mondták). A visszatérítés szerencsére megtörtént.
Nagyon aggódom, hogy újra rendeljek a dhgate-től. Mi van, ha a csomag sérülten érkezett meg?

Michael

Jó nap. Lenne egy kérdésem. A 12+512gb-os verziót Alitól rendeltem a spanyol raktárból kb 9 napja és még mindig nem küldték el és írják nekem hogy túl sok van és biztosan küldik. Lehetek csendben? vagy van tapasztalatod mikor tudnak küldeni? Köszönöm

Jaroslav Mr

250 euróért már nem lehet megvásárolni