A Xiaomi Watch S3 globális verziója NFC-fizetéssel és BT-hívásokkal is rendelkezik: KUPONOK
Bolygó kedvezmények

Exkluzív kupon, új rekordár csak 94 €! A Xiaomi Watch S3 Global rendelkezik NFC-fizetéssel és Bluetooth-hívásokkal is

előfizet
Rámutat
vendég

48 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
77

NFC fizetést használnak nálunk? pl curve kártyán keresztül (otthon van) próbáld meg megnézni köszi mert főleg NFC fizetés miatt kell egy óra.. a lehető legolcsóbban és ez nagyon hasznos lenne, több mint kb 150, én nem nem akarok fizetni egy óráért
Az S1 active/S1 pro és a globane verziók támogatták az nfc fizetést, lehet, hogy nekem is lesz ilyenem.. Az S2 globálisan soha nem fog megjelenni, ha az S3 globálisan tényleg nem lennének nfc fizetések, az szörnyű bukás lenne, szerintem a weboldal hibás, és csak elfelejtették odatenni.. sok vásárló éppen ennek a funkciónak köszönhetően szeretné megvásárolni őket

Utoljára 3 hónapja szerkesztette: stanley77
január

Nekem az SLSP kártyát vitte be a rendszerbe, de fizetéskor megjelent a terminálokon, hogy a kártya nem támogatott.

Dan

Üdvözlöm, már a globális Xiaomi Watch S3 verzió is kiváló. Leider bekomme ich sie nicht mit der Mi Fitness App keupelt. Habe auch schon probiert, den Standort der App auf China zu stellen. Funktioniert auch nicht. Gibt's vielleicht einen Trick/Tipp?

Igor

Megkérdezhetem mikor engedik?

Igor

És van valami megoldás az óra eléréséhez? 🤣

Igor

Ez egyszerűen szívás tbh

Igor

Köszönöm 🙏

Kenny69

Tudjátok mennyi a töltési ideje ennek az órának?

brinyiczki

Mikor tervezi a Xiaomi frissítés kiadását a mi fitnesz alkalmazáshoz? (hozzávetőlegesen, körülbelül)

Bjorn

Deze dátum klopt nog steeds?

bartekr93

Párosíthatod a Mi Fitness-szel? A Xiaomi felvette ezt az okosórát a Mi Fitness támogatott listájára. Ha igen, ellenőrizheti az NFC támogatást? Képes ez az eszköz válaszolni üzenetekre, például SMS-ekre, messengerre vagy WhatsApp-ra).
Előre is köszönöm a választ.

Screenshot_2024-02-21-08-17-19-886_com.xiaomi.wearable-edit.jpg
Pán Péter

Komolyan? hogy a végén ott volt és működött a Xiaomi Pay? más lenne a helyzet, ha az előzetes információs becslések tévesek lennének, és a végén az érintés nélküli fizetés is ott lenne, és ugyanúgy működne, mint a kínai verzióban! mindenesetre várom a véleményedet, ami igazolni fogja, és ha valóban beigazolódnak az érintés nélküli fizetések (már van itthon curve kártyám), akkor mindenképp elmegyek hozzájuk, főleg egy tisztességes szintet szeretnék legkevesebb amazfit egyenleg és érintés nélküli fizetés, ez a két feltételem! ilyen körülmények között kötelező vásárlás lesz..

Pán Péter

még az eredeti cserélhető számlapok is megvannak a felsőrészben hevederrel és szemüveggel https://s.click.aliexpress.com/e/_DBZfqk5 plusz olcsóbb műanyag burkolatok/burkolatok attól függően, hogy milyen színt szeretnél... a fanatizmusnak nincs határa https://s.click.aliexpress.com/e/_DkRyR57

Utoljára 1 hónapja szerkesztette PeterPan
Svardas

Az órában nincs mi home alkalmazás, a tiedben van?

kimerül

Hé, február 25-én milyen verziót kell telepítenem, és melyik országot kell kiválasztanom, hogy órámat lássam a támogatott listában?

Tony

Próbálok vásárolni, de nem jelenik meg a kuponos polc, hanem automatikusan 9% kedvezményt ad a kép láttán, és csak a képen látható szállítási lehetőségeket látom. Tudsz tanácsot adni? A Paypal normálisan működik, vagy van rá felár?

Untitled.png
Tony

Így sikerült leszednem az árvízi szelvényt és odaadni. Hát, köszönöm

Tony

Helló. Az óra 3 napja érkezett, még mindig elégedett. Lehet fizetni, még 365-ös bankkártyával is meglepően jó minőségű a Bluetooth telefonálás, minőségi a kijelző, talán kicsit gyengén rezeg a riasztó, de így is sikerült felébreszteni.

Nem tudom, hogyan töltsek le felvételeket a hangrögzítőről, és még mindig nem kínálja fel az összes dalt, amikor közvetlenül az órámra szeretném másolni a zenét.

január

Nem támogatja az SLSP kártyákat.

Lake01

Mivel ez a modell hivatalosan is elérhető az EU-ban és olyan kicsi az árkülönbség, jobb, ha egy normál boltban veszed meg 2 év alatt. garancia...

Berina

Feltételezem, hogy valószínűleg a nyomás sem csak a pulzust méri, de kár, hogy kevés órában van ilyen, vagyis ha nem a drága Samsungot vagy a Huaweit nézzük

Pán Péter

Pl van egy olcsó zeblaze ares 3-am z alikához és mérik a nyomást.. szóval nem lehet olyan drága technológia, mivel a komoly márkás xiaomi S3-ban nincs ilyen? most már megvannak az olcsók is.. mert még gondolkodom egy S3 vásárlásán, de ez elég bukás lenne

Utoljára 9 napja szerkesztette: PeterPan
Ashutosh

Március 10-e, és letöltöttem a mi fitness alkalmazást, még mindig nem látja az s3 modellt a lehetőségek között, és továbbra is azt írja, hogy a modell nem támogatott, amikor megpróbálja beolvasni.

Aleks

működik?

Aleks

Ha megvettem a kínai verziót, lecserélhetem az EU-s (Global) verzióra?

77

miért rendelek, amikor adok gshoppera paypalon keresztüli fizetésnél magasabb összeget számítanak fel? közel 10 euróval több, a paypal változtatott a feltételeken? a fizetés összege 99 euró volt, és magasabb volt..

Utoljára 12 napja szerkesztette: stanley77
77

Ó, jó tudni, hogy a közelmúltig ingyenes volt, én fizettem másért gshopperiav mindig ugyanazt az árat vette nekem