Xiaomi hordozható elektromos légkompresszor 2 2023-ra! [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

A legjobb kütyü robogójához, kerékpárjához vagy autójához egy új Ali kuponnal: A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 25%-kal gyorsabban fúj

Nincs újabb cikk
előfizet
Rámutat
vendég

24 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Nő

1. kompresszor: generációk voltak. Nagyon meg voltam vele elégedve, sajnos nemrég megrongáltam (beesett a vízbe). Azonnal megvenném az új 2. generációt. A nagyobb teljesítmény mellett kivettem a C töltőcsatlakozót.

Pythro de

Nagyon sokat ront mindenben, még az elektronikát is kakil, ahol semmi szükség. Van egy közönséges szivattyúm. Ha beleesik a vízbe, mint te, kiveszem, és tovább pumpálom, mintha mi sem történt volna.

Igen, persze, elég nehéz elképzelni egy porszívót áram nélkül (valószínűleg addig kellene pörgetni, amíg le nem esik valamelyik srác keze, vagy ilyesmi), de egy szivattyú? Zaltacim 12-15x és a gumik az autón már +0,5 atmoszférájúak, így pl. 2,2-ről 2,7 atm-re felfújva. És ez 20 másodperc alatt.

Ami azt illeti, rengeteg kárt okoz.

kimerül

Helló

A kupon már nem működik

Szerkesztőség

Helló, van egy új, ezt kell használni: DHAGTEJUNE8

Johnny

Csak azt szeretném kérdezni, hogy ennek a szivattyúnak van-e gyorscsatlakozója is. Valahol olvastam, de nem találom a forrást.
Köszönöm a választ

Szerkesztőség

Hello, erre gondolsz?komment kép

Johnny

Igen, pontosan az. Mert volt 1 generációm és pár napja leállt és sürgősen újat kell vennem. A régiben nem volt gyorskioldó. Körülbelül 21 euróért láttam egyet másik márkától, de a gyorskioldásért külön fizetnék. Megvan fizikailag és a szerkesztőségben?

Szerkesztőség

Megvan, az a fotó a miénk, amit elküldtünk neked.

Johnny

Rendben, ha ez a helyzet és elégedett vele, akkor valamivel magasabb áron rendelem meg. Még mindig nagyon jó ár. A gyors kiadás megéri 🙂

Szerkesztőség

32. vacsora € még mindig érvényes, mert mega ár. Az idősebb generációk most drágábbak, 40 körül járnak € és nincs náluk ez a gyorskioldás.

Johnny

Eldöntöttem, úgyhogy veszek. És köszönöm a visszajelzést 👍

Szerkesztőség

Egy kicsit 🙂

Milos

Helló, a kupon már nem érvényes. Normális volt, hogy SK-ban rendelted? Az üzenet szerint "nem szállítható Szlovákiába..." Köszönöm

Szerkesztőség

Üdvözlöm, az eladó felfüggesztette a szállítást SK-ba, de néhány raktárkészletet küldött az EU-ba, és hamarosan rendelhet az EU raktáraiból. Amint a termék újra elérhető lesz, értesítünk.

Pavol Jurko

Újra elérhető a kiszállítás az SVK-ra, rendelhetsz, ha már vártál 🙂

Szerkesztőség

Köszönjük az infót, a cikkben frissítettük az árat is 🙂

MARek

Érvényes még a kupon? Mert nem működött és még mindig 36 EUR-t mutat.

Szerkesztőség

Igen, továbbra is érvényes. Próbálja meg frissíteni a DHgate oldalt, vagy jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra. Néha a kuponok hozzáadásával megőrülnek, később futni kezdenek.

Jozko

Helló. Ez a kupon továbbra is elérhető lesz?

Szerkesztőség

Sziasztok, a DHgate kupon még szeptember végéig érvényes. Lehet vásárolni.

Pablo

Van új kódod?

Szerkesztőség

A Dhgate kupon továbbra is aktív. Használhatod.

Mirec

Hiányzott…. a legközelebbi.

Szerkesztőség

Kár, de egész héten megosztjuk itt... DHgate kuponnal még meg lehet csinálni.