Xiaomi Mijia A napszemüvegek öngyógyító szemüveggel és kiváló áron vannak
Bolygó kedvezmények

2 db vásárlása esetén az ár csak 11 €! Kedvenc Xiaomi Mijia napszemüveg javítja a karcolásokat a lencséken

előfizet
Rámutat
vendég

7 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Január

Ez egyáltalán nem a megfelelő ár, és nem ez az első alkalom. Jobb, ha nem küld riasztásokat, ha azok helytelenek. Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Sziasztok, ára 9 € csak pár óráig volt érvényes, sajnos a cikk megjelenése után nem sokkal megváltozott. Ez az ár azonban valós volt.

Január

Akkor miért kapok értesítéseket eseményről, ha elavult?

Szerkesztőség

Jelenleg az aktuális ár közvetlenül a cikkben található, 14,77 €. Az árak folyamatosan változnak, ez a kínai részvényekkel is így van - a lehető leggyorsabbnak kell lenni. Néha a riasztások késhetnek. A részvények voltak és lesznek. 🙂

Márton

Megvettem a szemüveget, de azt kell mondanom, hogy a kialakításuk egyáltalán nem árt. Hogy a nem túl kellemes tapintású szemüveg keretet célozta meg a gyártó, vagy a keretek nyitása tartja a műanyagot a műanyagon, hogy csökkentse az árat, vagy célzott és hiányolom a lényeget.

Csak tovább vártam, és ami jött, az jött. Ezért írom ide a véleményemet, hátha valaki megfontolná, hogy tudatja vele, hogy a keretek könnyűek, fényes, olcsó műanyagból készültek.

A szemüveget nem tudom átnézni, mert nem próbáltam ki a napon, ami most nem sok, és még nem kaptam sérülést, hogy teszteljem az öngyógyító képességemet.

Jaroslav

Egész nyáron ezt a szemüveget használtam, akár munkahelyen, akár kirándulni, csak állandóan a szememben volt, az egyetlen hátránya, főleg az érzékeny szememnek, hogy kicsit sötét, egyébként rendben van, azután, ahogy kezeltem , nagyon sokáig bírják, főleg amikor párszor hallottam, hogy valami csattan a zsebemben, csak egy keret volt, ami hála istennek visszapattan, és nem tudom, hogy a szemüveg magától megjavul-e, de ott Valószínűleg később lesz igazság, én is használom a garázsban flex vágásnál, amikor elfelejtem elrakni, bárhova kidobom az asztalon a földön stb., de még mindig karcmentesek 💪

Michael

Finoman szedéskor a szem kicsúszik az orrából, pl.: elektromos robogón ülve. Nem nagyon valók az autóhoz, elég messze vannak a szemtől és oldalról beszűrődik a nap