A Xiaomi Mi Smart Projector 2 120 hüvelykes képpel rendelkezik, és kuponokkal tökéletes árakat kínál
Bolygó kedvezmények

Rekordár 330 € exkluzív kuponnal! A Xiaomi Mi Smart Projector 2 globális verziója 120 hüvelykes képátlóval és FullHD felbontással rendelkezik

előfizet
Rámutat
vendég

6 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Márton

Viccelnek ezzel az árral? Nincs megfelelő frissítés és a 340-390 helyett 599 ár ???

Ondra

Nos, őszintén kíváncsi vagyok, mi a különbség közte és az eredeti között. Mert nálam az eredeti, és ez a paramétereit tekintve ugyanaz, kivéve egy kicsit nagyobb fényerőt.

Ondrej

Lehetőségem van egymás mellett összehasonlítani a projektor két generációját, és sajnos azt kell mondanom, hogy a Xiaomi Smart Projector 2 képe valamivel kevésbé fényes, és hiányoznak a finom részletek a képből. Ha valakit érdekel, csináltam itt egy videót, ahol van összehasonlítás.

Nekem nagyon jó volt, és maradok az első generációnál, aminek szuper minőségű a képe, annak ellenére, hogy a projektor az első 15 percben elmosódik, amíg be nem melegszik. Ezt a problémát az új 2-es modell megoldotta.

Nagy csalódás. Úgy látom, hogy a Xiaomi arra törekszik, hogy különbséget tegyen ez a projektor és a PRO verzió között.
Ráadásul a processzor hangja kicsit idegesítő, mint egy régi 486-os dobozos számítógépé, egyébként a projektor rendben van, és ha nincs közvetlen összehasonlítás, akkor elégedett lesz. És hála a xiaomi bolygóknak, az utalványoknak köszönhetően sok pénzt megspórolt itt.

Hans81

Köszönöm az infót 😉 ami azt illeti 🙂

Márton

Jó napot, lehetne újabb kupont intézni?

Szerkesztőség

Üdvözöljük! Jelenleg nem állnak rendelkezésre kuponok.