Xiaomi Mi Smart Camera Pro: 2K videó, fejlett funkciók és remek ár
Bolygó kedvezmények

9 hónap után ismét kuponnal: A Xiaomi Mi Smart Camera Pro globális verziója 2K videóval

előfizet
Rámutat
vendég

16 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Zdenko

Helló: Nincs véletlenül új kuponod? kérem

Szerkesztőség

Megvan, használja ezt: BG12Mijia1296P

Michael

Helló, nincs új kupon?

Szerkesztőség

Helló, jelenleg csak a HK raktárra vonatkozó kuponunk van, 39,16 € áron. Itt van a kupon: BGXMCMPR

Lucia

nem működik a kuponom

Szerkesztőség

Hello, ez még mindig működik: DHBFCM8OFF

márka

Jó nap.

Valaki tényleg próbálta már ezt a Mesh bluetooth átjáró kamerát? Emiatt ez a kamera nem akar számomra átjáróként működni. Ugyanakkor van egy Xiaomi gateway 3-am is, amihez az összes Mesh bluetooth eszköz csatlakozik, ehhez a kamerához nincs.

KeXo

Nos, ezt a modellt én is elvállalnám, mert működik a MiHome alkalmazásban, de... még mindig nem kaptam meg azt a 2 korábban elküldött modellt, amiket itt közzétettél. Gshopper. Szinte ugyanazt rendeltem, több mint egy hete láttam egyet szállításban a Szlovák Posta jelentkezési portálján keresztül, de a szállítási szám egyik rendelésnél sem egyezik, ráadásul valami furcsa cím van idegen néven. szerepel a címzett mezőjében. És szinte mindenre, amiből jött Gshopper A postán külön kellett fizetni.

Szerkesztőség

Helló, furcsa, csomagokat kapunk Gshopper pótdíjak nélkül. Próbáljon visszatérítést kérni tőlük.

KeXo

Ezen talán érdemes lenne elgondolkodni, de pillanatnyilag szívesen befejezem velük a már megkezdett folyamatot az utolsó rendelések kézbesítésével kapcsolatban.

Szerkesztőség

Bízunk benne, hogy rendben megérkeznek. A kínai raktárakból való kiszállítás most körülbelül egy hónapot vesz igénybe. Probléma esetén forduljon hozzánk a rendelési számokkal és ha rajtunk keresztül vásárolt, segítünk a megoldásban.

KeXo

Persze, köszi. Mivel még nem kaptam negatív visszajelzést, talán meglesz. Lehet, hogy csak az alapján ellenőrzöm a tényeket, amit leírtam nekik, és elküldtem a képernyőképeket.

KeXo

Csak tájékoztatásul... Megérkezett egy kamera, megint plusz 2 euróért és olyan hosszú idő után, hogy ha elmegyek érte a boltba, hamarabb megfordulok. Megérkezett a második fényképezőgép is, de már nem hozzám, hanem valahol Magyarországon, ahonnan az eladó visszavitte és most vissza akarja fizetni nekem, bár ezzel nem értek egyet. Visszatérítik a pénzem, és máshol kell megrendelnem a kamerát. Ragaszkodom az új szállításhoz, de valahogy abbahagyták a kommunikációt, így még mindig nincs kamera és pénz. Ez minden Gshopperu. Nem vennék rajtuk keresztül újra semmit, még akkor sem, ha lenne náluk ingyenes termékekre szóló kupon.

KeXo

A végén visszatérítették az általam fizetett összeget. Akaratom ellenére. Kupon nélkül viszont esélyem sincs újra megvenni a visszakapott pénzért.

Michael

Üdvözlöm, van valami kedvezmény az AliExpress-en keresztül erre a fényképezőgépre?
Ďakujem

Szerkesztőség

Helló, az Aliexpress kedvezményei 27.3. XNUMX-én lejártak, most nincs aktív. Ez a fényképezőgép még az SK-i árakhoz képest sem érte meg.