Xiaomi Mi Pad 5 / Mi Pad 5 Pro: Kuponok a legjobb árakon a piacon
Bolygó kedvezmények

Xiaomi Mi Pad 5 Pro rekordár 347 euróért! 11 hüvelykes 2.5K kijelző, 8 hangszóró és nagy teljesítményű Snapdragon 870

előfizet
Rámutat
vendég

14 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Alex

Ha globális piacról van szó, globális MIUI -val Google -alkalmazásokkal, akkor mindenképpen vásárolok, nagyon jól néz ki. Kár, hogy ez egy LCD és nem OLED kijelző.

Szerkesztőség

A Google Apps teljesen telepíthető a kínai verzióra is. De igen, egy globális vagy legalább lefordított MIUI minden bizonnyal megfelelőbb lenne. Látni fogjuk, a korábbi szivárgások szerint a globális piacra is el kell jönnie.

2345

Először is, a globális verzió, nem akarok kínaiul és angolul - mivel hallottam, hogy a miuios cz portál rom nem fog megfelelni ezeknek a tablettáknak, és nem is tervez, és ami még egy nagy csalódás a padom alapjától 5, jól látom, hogy még GPS sincs rajta? mi a franc? viccelsz nincs tévedésed ott? (mivel valószínűleg a gsmarena -ból vetted, és gyakran vannak hibák a leírásban. valahogy nekem nem tűnik kks -nek, mivel ez a táblagép egyik alapvető dolga .. végzetes hiba, hogy a tablet de facto használhatatlan lenne , mivel gyakran használják nyomon követésére és térképezésére nemcsak az autóban, hanem kívül is .. ilyen őrültséget nem tudtak felvenni a táblagépre .. házimunka .. és főleg teljesen érthetetlen kudarc!

Szerkesztőség

Nem tudom, honnan vette, hogy a Gsmarenától vettük az információkat, a táblázat paramétereit közvetlenül a hivatalos Xiaomi weboldalról vettük, és nem, a Mi Pad 5 classic nem rendelkezik GPS -szel. Ne idegeskedj emiatt, úgysem veszed meg. 😛

BlasterXXL

Hát, köszönöm! Új táblagépet kellett vásárolnom, mivel nem látom jól szemüveg nélkül (öregszem), így a folyón van valami nagyobb kijelzővel, és az új Mi Fold valahogy eladó. A specifikációk szerint Lenovo Xiaoxin Pad Pro 10 -et rendeltem, szinte azonos paraméterekkel, csak a Lenovának sikerült hamarabb kiadni a terméket. Szerencsére még egy hónap után sem tudták elküldeni a Banggood -tól a megrendelt terméket, időközben kiküldték a Xiaomi Pad 2021m -et, amit jobban szeretek, mivel Xiaomi pozitív vagyok, szeretem a MIU -t, szeretem, ha minden eszköz bekapcsolható Egy Mi -fiók, a Mi Pad 5 egyértelmű választás volt. Azt terveztem, hogy megveszem a Mi Pad 5 -öt a Gizmtop -tól (akkoriban csak ott volt kapható), csak míg a Banggod PayPal -en keresztül visszafizette az összeget, így ez a cikk egy utalvánnyal és egy kereskedési ajánlással jelent meg… ezért vásárolni fogok a tradingshenzhenből, különösen akkor, ha megerősíti, hogy rendelkezik vámmentes globális elsőbbségi szállítással. Köszönöm, ez a cikk most tökéletes volt!

Hellwallker

Szia, az EU piacán nem lesz billentyűzet és toll a csomagban? Mely üzletek kínálnak táblagépeket Szlovákiában?

Szerkesztőség

Ez még nem ismert, de valószínűleg nem lesz benne a csomagban, opcionális tartozék. Az elérhetőség sem ismeretlen, várni kell a műsorra.

Pete

Szia, nem tudsz tanácsot adni, hogy mi lesz az SW frissítésekkel a jövőben a CN verzióval? Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Helló, a CN -verziók kapják meg először a frissítéseket, mi már kaptunk egy frissítést közvetlenül a táblagép kicsomagolása után. Nem félnénk az SW támogatástól.

Antonio

Üdvözlet,
ha a pontos információ arról szól, hogy az európai piac bármely eseménye 15.09.2021. Vagy ezek csak találgatások, és vannak előrejelzéseik az árkülönbségről? Csoda, hogy hogy jön ez velünk, egy év múlva előre megbeszéljük!

Sok szerencsét!

Szerkesztőség

Helló, igen, már megerősítették, hogy a Xiaomi Pad 5 Global verzió szeptember 15 -én jelenik meg. Az ár 399 EUR legyen az uniós piacon.

Tomáš

Szia, mi a különbség, ha megvásárolom a kínai verziót a Google telepítésével a globális verzióhoz képest?
Mert számomra az egyetlen lehetőség a Pro verzióra az, hogy van -e értelme várni a Globalra, ha egyáltalán.

Szerkesztőség

Szia! A Pro modell a globális verzióban valószínűleg nem fog. A kínai változatban csak angol van, ha nem bánod, nem fogsz más különbséget érezni. A TradingShenzhen telepíti a Google alkalmazásokat a táblagépére, és a táblagép nálunk működik a legjobban. Mi magunk is rendelkezünk a Pro modell kínai verziójával, és a Netflix is ​​oda megy, bár csak 480p felbontásban, de egyébként minden gond nélkül működik.

Matej

Kíváncsi vagyok, hol van a Pad 5 Pro-ban 8 hangszóró 😀 🙂 ?