Xiaomi MIX 4: Láthatatlan kamera és a legjobb árak a piacon
Bolygó kedvezmények

Akciós árak: Xiaomi MIX 4 in 8 + 256 GB verzió rekord 577 €-ért! Egy okostelefon láthatatlan előlapi kamerával

Hozzászólások (10)
 1. Pythro de azt írja:

  A) Tényleg nem értem, hogy miért ül minden (akár külföldi) smarfonnak vagy már specifikációnak vagy benchmarknak (gsmarena, kimovil…) szentelt portál ezen az antuton; táska 2019 -től valamilyen oknál fogva megvan a gugger -tilalomból (ne jelenjen meg a nyelőcsőben lévő keresésben), és csak az APK -csomagból telepítheti, amelyet le kell töltenie az antutu oldalról, és be kell töltenie a mobiltelefon (az APK maszkolt ZIP-ko, minden A bolygó ZIP-jén az első 4 bájt P, K, szív, gyémánt az ASCII-ben vagy hexadecimális 50, 4B, 03, 04… igen, így megtudjuk, hogy a docx, xlxs, pptx is maszkolva ZIP full XML -iek) ... elutasítottam

  B) "a gyártó szerint ez a processzor akár 830 000 pontot ér el az AnTuT -ban" ... biztos? eddig az voltam, hogy az antutu a SoC mellett (CPU és iGPU) az akkumulátort, a RAM -ot, a flash tárolót stb. is teszteli ... csak egy mobiltelefon egészét), a CPU pontszám körülbelül 1/4 arról

  C) és egyébként a MI MIX 4… csalódás, az előnyben részesített dolgaimból van egy kisebb kisebbség, ugyanakkor rengeteg himnusz

 2. peter1135 azt írja:

  körülbelül így, és a túl drága fon biztosan ... 850eciek 256 GB -os verzióért, amikor 2 osztállyal jobb ultra a TS -en 727 euróba kerül, mit jelent ez? ezért az árért nem eladó ... A 2k -s kijelzőt nem tartalmazza az ár? lol -már rendelkezik legalább LTPO technológiával, kb. 500mAh gyenge akkumulátorral? lol fő fotó és széles alap mi11? mi a f ..? hol hibáztak ndr elvtársak? Egyenesen nekem veszem meg11 és szinte ugyanaz van csak a bevágással .. és 300eur kevesebb kb

 3. Jani azt írja:

  Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy veszek-e kínai verziót a xiaomi mi mix 4 modellből, feloldom a bootloadert és a MIUI.cz telepítve van.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Helló, persze.

 4. újszerű azt írja:

  Sziasztok, szeretném kérdezni a shenzen kereskedési oldalon azt írják hogy Xiaomi.eu ROM-mal van "Manuel update" ami azt jelenti hogy nem fog menni az OTA frissítés vagy Manuel fogja telepíteni a frissítést?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Hello, igen, csak manuálisan frissíthetsz PC-n és a fastboot paranccsal.

 5. márka azt írja:

  Jó nap.

  Elmagyaráznád kérlek egyszerűséggel, hogy a Xiaomi 50 11 megapixeles fő kamerája miért jobb, mint a Mi mix 108 4 megapixeles kamerája?

  márka

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Hello, ez nem az MPx, hanem a szenzorok fizikai paraméterei - vagyis magának az érzékelőnek a mérete, a rekesznyílás, a pixelek mérete és egyéb paraméterek - ezek a Mi 50 Pro legjobb 11 MPx-es szenzorai .

 6. újszerű azt írja:

  MI MIX4 döntésbénulás előtt állok, a jelenlegi, több mint 2 éve működő MIX 4-mhez keresek frissítést. Mivel 600 € körüli árszinten vagyok, a számomra érdekes lehetőségek a következők:

  MIX 4:
  + tervezés
  + kameranézet hiánya
  + négyzet alakú kijelző kerek sarkok nélkül
  - Viszonylag elavult 108MPx szenzor
  - gyengébb elülső kamera minősége
  - csak manuális firmware frissítés

  MI 11 Pro:
  + GN2 érzékelő
  - a kijelző kerek szélei, amelyek zavaróak
  - nem olyan lenyűgöző dizájn, mint a MIX 4

  MI 12X:
  + a kijelző kerek szélei nem annyira hangsúlyosak, mint a 11-es sorozatban
  + Sony IMX766 szenzor
  + szebb dizájn mint a 11-es sorozat de nem olyan szép mint a MIX4
  + A Snapdragon 870 számomra az egyik legideálisabb processzor, túlmelegedés és elegendő teljesítmény nélkül
  - vezeték nélküli töltés hiánya
  - még nem elérhető a Xiaomi.EU ROM vagy a Global

  MI 12
  + a 12-szereshez képest vezeték nélküli töltés is
  - magasabb ár
  - még nem elérhető a Xiaomi.EU ROM vagy a Global
  - Snapdragon 8 gen 1 (bár ez nem feltétlenül mínusz, de a 870 ideálisabb chipset az én igényeimnek)

  Hogy a MIX 2-n mi nem illik hozzám, az elsősorban a fotók minősége nagyon rossz, és már akkor is inkább átlag alattiak voltak, így egy kicsit tartok tőle, hogy nem követném el ugyanazt a hibát. MIX 4-et viszont nem tudom, mivel megszoknám az előlapi kamera kivágását.

  Hálás lennék, ha kisegítene ebből a bénultságból a Xiaomi okostelefonokból származó meglátásokkal vagy egyéb tippekkel.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Szia! Nekünk, a Mi 11 Pro-nak, nincs min gondolkodni. Szerintünk ez a legjobb Xiaomi telefon az egész tavalyi 2021-ben. A MIX 4-nek nem rossz a kamerája, de a Mi 11 Pro-ban még jobb a szenzor, bőven elég az 50 MPx-es fotók. Ráadásul az előlapi kamera a MIX 4-ben totálisan használhatatlan, a minőség is silány. Szerencsére keveset készítünk szelfifotót, így élvezzük a gyönyörű zavartalan megjelenítést, de egyeseknek ez komoly mínusz lehet. Mostantól minden Xiaomi.EU ROM-mal rendelkező telefon rendelkezik manuális firmware-frissítéssel, de ez nem probléma, csak tölts le egy .zip fájlt számítógépről, indítsd újra a telefont gyorsindítási módban, csatlakoztasd a telefont a számítógéphez, és futtass egy programot a számítógépen automatikusan frissíti a telefont. A frissítés után a telefon újraindul az új rendszerrel.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó