Hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi 11 Pro - Xiaomi Planet
Bolygó kedvezmények

A legújabb kuponok: Újra eladó a legjobb Xiaomi Mi 11 Pro 50 MPx-es kamerával és 5000 mAh-s akkumulátorral

előfizet
Rámutat
vendég

42 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Márton

Helló, nem ismerem részletesen a vámszabályokat, de hogyan lehet vámmentes a csomag?

A TNT, a UPS, a Fedex is túlcsordul, ezért nem értem, hogy miért nem borítanák el a telefoncsomagot sem

Kérlek magyarázd el nekem ??

Köszönöm

Szerkesztőség

Helló, természetesen a csomag vámon megy keresztül, de az áruház az Ön számára intézi, a vámeljárás továbbra is a kínai oldalon zajlik, és máris megkapja a vámkezelési csomagot.

Jozef

Jó napot,

Nagyon fontolgatom a mi11 megvásárlását, annak ellenére, hogy ezt a telefont hivatalosan nem mutatják be a globális piacon. De ugyanakkor nem akarok ROM-ot villogtatni. Külföldi a CN verziónál az SVK-nál:

- a google fizet a kreditjeinkkel, terhelések működnek?
- működik a navigáció?

- van valami, ami nem működik, vagy problémás a CN verziónál?

copred köszönöm a választ.

Szerkesztőség

Helló, sok NFC felhasználó számára a CN ROM-on történő fizetés működik, nem közvetlenül a CN ROM-on próbáltuk ki, de van Mi 11 Ultra CN ROM-mal, ezért teszteljük Önnek. ROM, a Google Pay fizetési módja nem probléma. A navigációnak még a CN ROM-on sincs semmi problémája. A CN ROM csak angol és kínai nyelvet tartalmaz, ezért általában Kínában alkalmazható, nem tartalmazza a Google szolgáltatásait, de az áruház telepíti őket oda, és gond nélkül működik. Néha előfordulhat valami kínai a rendszerben, de ezek többsége néhány téma vagy kínai beépített alkalmazás, amelyek eltávolíthatók (például az útmutató szerint https://xiaomiplanet.sk/bloatware-xiaomi-smartfony/). Egyébként nem tudunk olyan nagy / alapvető problémáról a CN ROM-ban, amelyet ne lehetne megoldani. Naponta használható és használható.

Jozef

Nagyon köszönöm a gyors választ 😉 ha kipróbálhatna engem, vagy google fizetést fizethetne, és nekünk az Internebnaking a CN verzión dolgozik, nagyon hálás lennék. mert szeretnék elkerülni egy nem hivatalos romot vagy egy zárolatlan bootloadert (bármi legyen is banki, kereskedési stb.)

legyen szép napod

Szerkesztőség

Üdvözlet! Látjuk, hogy kétszer írod a megjegyzéseidet, de nem muszáj, a hozzászólások először jóváhagyáson mennek keresztül rajtunk keresztül, és csak ezután jelennek meg az interneten. 🙂

Már teszteljük a banki alkalmazásokat és a Google Pay-n keresztüli fizetéseket CN ROM-on, komplett cikket készítünk.

Jozef

Elnézést a kettős megjegyzésért, a böngésző összeomlott, amikor elküldtem az első megjegyzést, így az újraindítás után nem tudtam, hogy küldött-e vagy sem…

Különben is köszönöm, és nyíltan várom az új cikkedet / áttekintésedet.

legyen szép napod

Szerkesztőség

Rendben, semmi nem történik. A ČSOB bankalkalmazása problémamentesen működik, kifizetéseket küld és minden más megy. Ez csak egy ilyen első megállapítás. 🙂

Jozef

Super spravy 🙂 így már nem tudok aludni csak a google pay ... amonahle teszt szóval írj

ragaszkodjon a XiaomiPlanet csapatához, nagyszerű vagy.

Szerkesztőség

Sajnos egyelőre nem tudjuk összekapcsolni a Google Pay szolgáltatást, valószínűleg a kínai ROM-on nincsenek olyan Google-szolgáltatások, amelyekre a GPay-nek szüksége van, és még nem is sikerült őket telepítenünk. Attól tartunk, hogy a CN ROM-on nem fog működni, és szükség lesz egy Global ROM vagy egy módosított ROM betöltésére a Miuios.cz webhelyről, ahol működik. Még mindig próbálunk keresni a fórumokon, hátha megoldódott valaki, de valószínűleg nem fog sikerülni.

Jozef

Nagyra értékelem, hogy tesztelted nekem 😉, így nem marad más hátra, mint megvárni a Global release mi 11 ultra kiadást.

Szerkesztőség

Szívesen. A fizetés problémamentesen fog működni a telefon kínai változatán, csak ott kell bedobnia a Global MIUI-t vagy a Miuios.cz módosított ROM-ját.

kimerül

Helló, kíváncsi lennék, hogy a Xiaomi.eu rom / global rom rendelkezik-e automatikus frissítéssel (tehát OTA-frissítésnek kell lennie?) Vagy hogyan kell kezelni a frissítést és a globális MIUI-t a tradingshenzhen-en? Azt írom, hogy nem megyek meleg fizetésekre vagy tévedek? Teljesen kezdő vagyok ebben, de 11 pro-ra vagy 11-re gondolok, csak nem akarok 1300 eurót fizetni 😀 ezért meggondoltam magam a tradingshenzhen mellett, és kínai vagy eurós vagy globális változatot vásároltam.

Szerkesztőség

Helló, mindkét verzió rendelkezik automatikus OTA frissítéssel. A Google Pay fizetései nem kerülnek a Global MI firmware-re, mivel a rendszer nem teljesítette a Safetynet biztonsági tesztet. A Xiaomi.EU oldalon a Gpay problémamentesen működik, Mi Mi 11 van ezzel a rendszerrel, és minden nap telefonnal fizetünk.

kimerül

Köszönöm a választ 🙂

Miroslav

Jó nap,
A Xiaomi.eu rendelkezik szlovákul? Mi a különbség a Firmware: Global és a Xiaomi.eu között?
A telefon remekül néz ki, nagyon gondolkodom rajta :))))))

Köszönöm szép napot.

Szerkesztőség

Helló, igen, van szlovák. A Xiaomi.EU egy közösségi ROM, a közösség fejlesztői által módosított rendszer, amely a Xiaomi körül keletkezett. Ez a rendszer felelős a cseh-szlovák Miuios.cz közösségért. A Global MI alapvetően a XIaomi hivatalos globális rendszere, amelyet Xiaomi beépít európai telefonjaiba. A fő és fontos különbség az, hogy a Google Pay-n keresztül történő NFC-fizetések a Xiaomi.EU-n működnek, de a globális MI-n nem. Ha ezt a funkciót használja, ezt figyelembe kell vennie.

Miroslav

Jó nap,
így pénteken rendeltem (rendelés: OUMM …… elhelyezés dátuma: 05. 28:2021:18)
zöld verzió a Xiaomi.eu firmware-rel, figyelhető-e a csomag?

Köszönöm szép napot 🙂

Szerkesztőség

Helló, igen, amint elküldik. De a telepítés további 12-15 napot vesz igénybe, mire elküldik a csomagot.

Lükő

Helló, az ön kezdeményezésére megvettem a Mi 11 Pro-t a TradingShenzentől, a telefon 20 napja és legalább 4 napja úton van valahol a vámhatóságunknál ...

Szerkesztőség

Helló, biztosan ez a TradingShenzhen csomagja? Nem lehet újabb csomag? Egyrészt a szállítás ebből az üzletből nem tart olyan sokáig, és elsősorban a vámokkal foglalkoznak, mint az eladó. Először feltétlenül vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, vagy küldje el nekünk a megrendelés részleteit, és mi ebben segítünk.

Lükő

Kaptam egy levelet a vámtól, hogy be kell fizetni az adót. A poszt globális prioritás volt. Tehát köszönöm a remek tippet.

Szerkesztőség

Helló, kapcsolatba kell lépnie az eladóval TradingShenzhen, mégsem foglalkozik semmivel a vámokkal. Megoldják az Ön számára, vagy megmondják a pontos eljárást. Szállítási körülmények között is így vannak. https://tradingshenzhen.com/en/contact-us

Luke

Helló, véletlenül van valami információja az árfrissítésről vagy egy kupon köszönöm 🙂

Szerkesztőség

Helló, a cikkben felsorolt ​​árak továbbra is érvényesek, a TSZ nem ad kupont.

Juraj

Sziasztok, van egy Global miui-val rendelkező telefonom, és az NFC-n és a Google Playen keresztüli fizetés normálisan működik, soha nem volt vele gondom először tatrapayek, és amikor Android 10-en a támogatás lejár, google-n keresztül fizetek.

Szerkesztőség

Hello, de a különbség az, hogy az okostelefon eredeti globális verziója és a Global MIUI van rajta, vagy az okostelefon kínai verziója és a globális MIUI. Ez a flash nem 100%-ban azonos, vagyis ami a Global MIUI-t illeti. A Xiaomi.EU verziónál minden működik, így a telefon kínai modelljéről beszélünk.

szép

De a trend szerint kezd egy régi kollekció lenni, így még egy évig lehet frissíteni, szóval az ár pont megfelelő.

újszerű

Helló,
van valami hátránya a flashes EU ROM-nak?
Ďakujem

Szerkesztőség

Szia, igazából egyik sem. A Xiaomi.EU teljesen biztonságos, és minden működik.

újszerű

Helló,
Kicsit kiegészíthetném az előző kérdést, hogy mi a különbség a használatban a natív globális rom és ez a flash között. Azt is szeretném megkérdezni, hogy mi a helyzet a MIUI frissítéssel flash ROM-mal.
Ďakujem

Szerkesztőség

A globális verziót már nem kínálják, csak a Xiaomi.EU közül lehet választani. A frissítések automatikusak, de manuálisan is telepíthetők. Csak töltse le a .zip fájlt a Miuios.cz webhelyről.

újszerű

Tehát a MIUI frissítése xiaomi.eu ROM-mal nem lehetséges, mint egy natív globális rom-mal rendelkező globális telefonon, pl. automatikusan csomagok manuális letöltése nélkül?

Szerkesztőség

Automatikusan OTA-ként is működnek.

Emko

Szia,
mi a helyzet a CHINA firmware-rel?
Érdekel a telefon és mind a HW érdekel, nem kell, hogy legyen benne SW.
A Bootloader és a Recovery ott fog villogni.
A CHINA firmware-nek nincsenek korlátozásai?
Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Helló! A kínai MIUI-n nincsenek előre telepítve Google-alkalmazások, és valószínűleg a Gpay sem fog működni. Csak angol nyelvet tartalmaz. nyelv. Egyébként meg lehet élni vele, de nem látunk okot arra, hogy ne telepítsük oda a Xiaomi.EU rendszert, ami teljes értékű az SK-n való használatra.

Andy

Jó napot,
vannak új kuponok?
Hát, köszönöm

Szerkesztőség

Helló, ehhez a telefonhoz nincs kupon, csak a TradingShenzhen eladó honlapján található akciós árak érvényesek.

Márton

Hello, hogyan tehetek panaszt? Van erre valami pontos eljárás? Előre is köszönöm

Szerkesztőség

Sziasztok szükséges a termék pontos problémáját dokumentálni és e-mailben elküldeni az eladónak, illetve TSZ esetén Whatsappon is lehet kommunikálni. Jelenleg azonban Kínában nyaralnak október 8-ig, valószínűleg nem dolgoznak.

Miroslav

Nagyon jó telefon, de eltelt 2 év és a szervíz szerint az alaplapon van a hiba - leállt a wi-fim 🥴

Szerkesztőség

Próbáld ki a MiPoint.cz szolgáltatást, ők mesterek, az alaplapok újraforrasztását is tudják, ha lehet.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó