Xiaomi Mi Smart Camera Pro: 2K videó, fejlett funkciók és remek ár
Bolygó kedvezmények

A Xiaomi Mi Smart Camera Pro okoskamera európai verziója 2K videóval hosszú hónapok után ismét kuponnal

Hozzászólások (14)
 1. Zdenko azt írja:

  Helló: Nincs véletlenül új kuponod? kérem

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Megvan, használja ezt: BG12Mijia1296P

 2. Michael azt írja:

  Helló, nincs új kupon?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Helló, jelenleg csak a HK raktárra vonatkozó kuponunk van, 39,16 € áron. Itt van a kupon: BGXMCMPR

 3. Lucia azt írja:

  nem működik a kuponom

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Hello, ez még mindig működik: DHBFCM8OFF

 4. márka azt írja:

  Jó nap.

  Valaki tényleg próbálta már ezt a Mesh bluetooth átjáró kamerát? Emiatt ez a kamera nem akar számomra átjáróként működni. Ugyanakkor van egy Xiaomi gateway 3-am is, amihez az összes Mesh bluetooth eszköz csatlakozik, ehhez a kamerához nincs.

 5. KeXo azt írja:

  Nos, ezt a modellt én is elvállalnám, mert működik a MiHome alkalmazásban, de... még mindig nem kaptam meg azt a 2 korábban elküldött modellt, amit itt posztoltál a Gshoppertől. Szinte ugyanazt rendeltem, több mint egy hete láttam egyet szállításban a Szlovák Posta jelentkezési portálján keresztül, de a szállítási szám egyik rendelésnél sem egyezik, ráadásul van még valami furcsa cím külföldivel. a címzettben szereplő név. A postán pedig szinte mindenért külön kellett fizetnem, amit korábban a Gshoppertől küldtek.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Helló, furcsa, a Gshopperen keresztül kapunk csomagokat felár nélkül. Próbáljon visszatérítést kérni tőlük.

 6. KeXo azt írja:

  Ezen talán érdemes lenne elgondolkodni, de pillanatnyilag szívesen befejezem velük a már megkezdett folyamatot az utolsó rendelések kézbesítésével kapcsolatban.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Bízunk benne, hogy rendben megérkeznek. A kínai raktárakból való kiszállítás most körülbelül egy hónapot vesz igénybe. Probléma esetén forduljon hozzánk a rendelési számokkal és ha rajtunk keresztül vásárolt, segítünk a megoldásban.

 7. KeXo azt írja:

  Persze, köszi. Mivel még nem kaptam negatív visszajelzést, talán meglesz. Lehet, hogy csak az alapján ellenőrzöm a tényeket, amit leírtam nekik, és elküldtem a képernyőképeket.

 8. KeXo azt írja:

  Csak tájékoztatásul... Megérkezett egy fényképezőgép, megint 2 euró felárért és olyan hosszú idő után, hogy ha elmegyek érte a boltba, hamarabb megfordulok. Megérkezett a második fényképezőgép is, de már nem hozzám, hanem valahol Magyarországon, ahonnan az eladó visszavitte és most vissza akarja fizetni nekem, bár ezzel nem értek egyet. Visszatérítik a pénzem, és máshol kell megrendelnem a kamerát. Ragaszkodom az új szállításhoz, de valahogy abbahagyták a kommunikációt, így még mindig nincs kamera és pénz. Ennyi a Gshopperről. Nem vennék rajtuk keresztül újra semmit, még akkor sem, ha lenne náluk ingyenes termékekre szóló kupon.

 9. KeXo azt írja:

  A végén visszatérítették az általam fizetett összeget. Akaratom ellenére. Kupon nélkül viszont esélyem sincs újra megvenni a visszakapott pénzért.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó