Hivatalos Xiaomi 13 Pro: 6,73" AMOLED, 50 MPx Leica kamera és 120 W
Bolygó kedvezmények

Exkluzív kupon Xiaomi 13 Pro Global-ra, amit sehol máshol nem találsz meg, 2 év garancia! 512 GB memória, 50 MPx Leica kamerák és IP68

előfizet
Rámutat
vendég

20 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
kis

Szia B20 van benne?

Szerkesztőség

Természetesen ez a globális verzió.

kis

És vámmentes?

Szerkesztőség

Igen, ezt írjuk a cikkben.

Vladimir

támogatja az összes szlovák hálózatot?

Szerkesztőség

Ez a Global verzió, tehát teljes hálózati támogatással rendelkezik, a Xiaomi telefonok globális verzióiban mindig van minden Európához. Pontosan ugyanaz a verzió, mintha szlovákiai boltban vennéd. Megírjuk a cikk második bekezdésében is.

Z

Egy hete rendeltem és még mindig feldolgozom

Szerkesztőség

Hello, küldje el a rendelési számot. és ellenőrizni fogjuk.

z

Rendelési szám Dátum Rendelés teljes állapota Művelet
WSG000009591 8/4/23 904.77 € Feldolgozás megtekintése Megrendelés átrendezése

Hát, köszönöm

Vlado

Azt olvastam, hogy a xiaomi global rom nem támogatja a google pay phone fizetést. Csak a xiaoi eu.rom támogatja a fizetéseket.
Ez igaz?

Szerkesztőség

A Xiaomi telefon eredeti globális verziójában minden működik. A hibás Google Pay-fizetések a globális ROM-on csak akkor érvényesek, ha megvásárolja a Xiaomi telefon kínai verzióját, és azt globális ROM-ra frissíti. Akkor nem megy. Az általunk kínált Xiaomi 13 Pro pontosan ugyanaz a verzió, amelyet az SK-ban és Európa-szerte vásárolhat az üzletekben, tehát minden 100%-ban működik.

Vlado

Ellenőrizd a B20 támogatást, mert ahogy olvastam, sem a globális rom, sem az euro rom nem támogatja. Megnéztem a tradingshenzen honlapján, mert náluk 4 színben és kivitelben van és 880 euróba kerül

Szerkesztőség

A Xiaomi 13 Pro eredeti globális verziója, amelyet Kína kivételével az egész világon értékesítenek, támogatja az összes hálózatot, beleértve a B20-at is. A globális változatot a z kuponnal kínáljuk Gshopper kereskedelemben.
A TradingShenzhen csak olyan telefonok kínai verzióit árulja, amelyek nem rendelkeznek B20-as és B20-as sávval, és soha nem lehet feloldani a szoftver felvillantásával. Tehát legyen szó globális ROM-ról vagy Xiaomi.EU ROM-ról, a kínai verzióban továbbra sem lesz B20.
Remélem most már érted 🙂

Vlado

Rendben.

Z

Jó nap. Köszönöm az ellenőrzést és a sürgősséget.6 nap alatt megérkezett a telefon.Meglepetésemre városban van 4G és falun 5G és H.Eddig meg vagyok elégedve. Még egyszer köszönöm.

Szerkesztőség

Helló, Ön a telefon eredeti globális verzióját vásárolta meg, így nem csoda, hogy teljes körű kapcsolattal rendelkezik, a telefonok globális verziói támogatják az összes hálózatunkat. Ugyanaz a Xiaomi 13 Pro modell, amelyet az SK üzletekben is megvásárolhat, csak 300-at spóroltál € 🙂 Írnál nekünk véleményt a telefonról és a rendelésről FB csoportunkban? És adjunk hozzá egy-két fotót? Nagyon hálásak leszünk neked 🙂 https://www.facebook.com/groups/xiaomiplanet

Kamil

Vettem egy Xiaomi 13 Pro Globalt, és nem támogatja az NFC-t vagy az eSIM-et. Lehet ez ellen tenni valamit?

Szerkesztőség

Helló, a telefon NFC-vel rendelkezik, így a minimális fizetésnek működnie kell, lehet, hogy csak rosszul van beállítva. Ha rajtunk keresztül vásárolt, kérjük, írjon nekünk a címre info@xiaomiplanet.sk és tanácsot adunk a beállítással kapcsolatban. A Xiaomi 13 Pro eSIM-jét sajnos egyetlen szlovák szolgáltató sem támogatja.

Igor

Xiaomi 13 Pro-t szerettem volna rendelni, de sajnos elfogyott a készlet...
Meg tudnád mondani, hogy mikor lesz raktáron az okostelefon?

Szerkesztőség

Sziasztok, cikkünk utolsó száma óta elfogyott, tehát szeptember óta, és valószínűleg már nem is lesz. Rendszeresen kérünk új készletet, folyamatosan nem elérhető.