Wanbo T6 Max: A legjobb projektor 200 €-os árszinten [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

209 euróra csökken az uniós készleten: a Wanbo T6 Max projektor FullHD felbontással, 550 ANSI-vel, Netflix-szel és elektronikus fókusszal rendelkezik

előfizet
Rámutat
vendég

14 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Dario

Ez a projektor nagyon hangos ventilátorzajt ad. Lefelé is kinyúlik, ezért készüljön fel arra, hogy 5 láb magasságban telepítse, hogy a talaj 90 cm-ét vetítse ki. 550 lumen, nem biztos, hogy eléri-e az 550 ANSI lumen szintet. A kép tiszta és éles, de legyen felkészülve nézni a vetítést hangos hangerővel, hogy eltörölje a ventilátorzajt. A ventilátort 51 db-on regisztráltam.

Zoly

Szia, ennek a projektornak van tápegysége vagy csak kábelen működik?

Szerkesztőség

Szia, csak hálózatról működik, bedugni kell, akku nincs benne.

Jakub

Jó nap,
A projektort a kuponnal együtt az Ön weboldalán vásároltam. Sajnos az evőeszközök azonnal nem indulnak el, és a kép sem indul el.

Tudsz segíteni panasszal?
Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Sziasztok, írjátok meg nekünk a rendelési számot és lehetőleg ha rövid videót is küldesz, akkor FB üzenetekre válaszolunk a leggyorsabban, de e-mailt is küldhetsz. https://xiaomiplanet.sk/kontakt/

Kubo

Szia, érdemes megemlíteni, hogy ez a modell hasonló a Xiaomi mini projektor teljesítményéhez, de a ventilátor hihetetlenül zümmög. Rendkívül zavaró. Ha a felhasználónak nincs hangszórója / házimozi, az észrevehetően megzavarja az élményt.

Szerkesztőség

Az ismertetőben megemlítjük a zajt is, és azt is, hogy ez az egyik legnagyobb hátránya.

Sourabh

A projektor alacsonyabb szinten vetíti ki a képet, mint a többi kivetítő. Lehet, hogy az 550 ANSI Lumen sem igaz. A ventilátor zaja határozottan ott van. Az Amazon Fire TV stick nem működik.
Az Inbuildt Netflix és az Amazon Prime tökéletesen működik. Nincs késés a teljesítményben. Probléma van néhány kodekkel a videofájlok USB-n keresztüli lejátszásához.
A kép fókuszálása jó, de ha szögben próbálja konfigurálni a projektort, akkor lehet, hogy az egyik végén életlen lesz.

Carlo

December 22-én rendeltem EU-s üzletből, ma január 13-án még mindig nem szállítják, a weboldalon továbbra is eladó és kapható (amíg nem). Az ügyfélszolgálat azt írta, hogy várjak (minden alkalommal, amikor azt mondták, hogy várjak még néhány napot). Tapasztalatom szerint ez egyelőre csalás, reménykedjünk, hogy megkapjuk a tárgyat, vagy visszafizetjük.

Szerkesztőség

Helló, sajnáljuk az ilyen tapasztalatokat, a Banggood shop biztosan nem csalás. Megadhatja nekünk a rendelési számot, és mi ellenőrizzük a megrendelés állapotát.

Carlo

Rendelési szám: 106263873

Szerkesztőség

Sajnáljuk, ez a rendelés nem a weboldalunkon keresztül történik, nincs a rendszerben. Közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a Banggooddal.

Lukas

Szia! Volt valakinek problémája ezen a kivetítőn az HBO GO-val és a NETFLIX-szel?
egyik alkalmazás sem játszik le tartalmat, a Netflix alkalmazás elindul, de profil kiválasztásakor hibát dob ​​ki, hogy nem tud csatlakozni a netflix szolgáltatáshoz, és az HBO Go jól megy egészen a film vagy sorozat elejéig, hosszú betöltés, majd kiírja, hogy a tartalom nem elérhető. A Youtube rendben van, így az internetkapcsolat nem probléma,

kimerül

Próbálja meg eltávolítani az alkalmazásokat.
És akkor az újak letöltése segíthet