Wanbo T6 Max: A legjobb projektor 200 €-os árszinten [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

Nagyszerű ár 239 € EU raktárban! A Wanbo T6 Max projektor FullHD felbontással, 550 ANSI-vel, Netflix-szel és elektronikus fókusszal rendelkezik

Hozzászólások (14)
 1. Dario azt írja:

  Ez a projektor nagyon hangos ventilátorzajt ad. Lefelé is kinyúlik, ezért készüljön fel arra, hogy 5 láb magasságban telepítse, hogy a talaj 90 cm-ét vetítse ki. 550 lumen, nem biztos, hogy eléri-e az 550 ANSI lumen szintet. A kép tiszta és éles, de legyen felkészülve nézni a vetítést hangos hangerővel, hogy eltörölje a ventilátorzajt. A ventilátort 51 db-on regisztráltam.

 2. Zoly azt írja:

  Szia, ennek a projektornak van tápegysége vagy csak kábelen működik?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Szia, csak hálózatról működik, bedugni kell, akku nincs benne.

 3. Jakub azt írja:

  Jó nap,
  A projektort a kuponnal együtt az Ön weboldalán vásároltam. Sajnos az evőeszközök azonnal nem indulnak el, és a kép sem indul el.

  Tudsz segíteni panasszal?
  Hát, köszönöm.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Sziasztok, írjátok meg nekünk a rendelési számot és lehetőleg ha rövid videót is küldesz, akkor FB üzenetekre válaszolunk a leggyorsabban, de e-mailt is küldhetsz. https://xiaomiplanet.sk/kontakt/

 4. Kubo azt írja:

  Szia, érdemes megemlíteni, hogy ez a modell hasonló a Xiaomi mini projektor teljesítményéhez, de a ventilátor hihetetlenül zümmög. Rendkívül zavaró. Ha a felhasználónak nincs hangszórója / házimozi, az észrevehetően megzavarja az élményt.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Az ismertetőben megemlítjük a zajt is, és azt is, hogy ez az egyik legnagyobb hátránya.

 5. Sourabh azt írja:

  A projektor alacsonyabb szinten vetíti ki a képet, mint a többi kivetítő. Lehet, hogy az 550 ANSI Lumen sem igaz. A ventilátor zaja határozottan ott van. Az Amazon Fire TV stick nem működik.
  Az Inbuildt Netflix és az Amazon Prime tökéletesen működik. Nincs késés a teljesítményben. Probléma van néhány kodekkel a videofájlok USB-n keresztüli lejátszásához.
  A kép fókuszálása jó, de ha szögben próbálja konfigurálni a projektort, akkor lehet, hogy az egyik végén életlen lesz.

 6. Carlo azt írja:

  December 22-én rendeltem EU-s üzletből, ma január 13-án még mindig nem szállítják, a weboldalon továbbra is eladó és kapható (amíg nem). Az ügyfélszolgálat azt írta, hogy várjak (minden alkalommal, amikor azt mondták, hogy várjak még néhány napot). Tapasztalatom szerint ez egyelőre csalás, reménykedjünk, hogy megkapjuk a tárgyat, vagy visszafizetjük.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Helló, sajnáljuk az ilyen tapasztalatokat, a Banggood shop biztosan nem csalás. Megadhatja nekünk a rendelési számot, és mi ellenőrizzük a megrendelés állapotát.

 7. Carlo azt írja:

  Rendelési szám: 106263873

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Sajnáljuk, ez a rendelés nem a weboldalunkon keresztül történik, nincs a rendszerben. Közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a Banggooddal.

 8. Lukas azt írja:

  Szia! Volt valakinek problémája ezen a kivetítőn az HBO GO-val és a NETFLIX-szel?
  egyik alkalmazás sem játszik le tartalmat, a Netflix alkalmazás elindul, de profil kiválasztásakor hibát dob ​​ki, hogy nem tud csatlakozni a netflix szolgáltatáshoz, és az HBO Go jól megy egészen a film vagy sorozat elejéig, hosszú betöltés, majd kiírja, hogy a tartalom nem elérhető. A Youtube rendben van, így az internetkapcsolat nem probléma,

 9. kimerül azt írja:

  Próbálja meg eltávolítani az alkalmazásokat.
  És akkor az újak letöltése segíthet

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó