Xiaomi 13T és Xiaomi 13T Pro: A legjobb KUPONOK a piacon
Bolygó kedvezmények

A Xiaomi 13T és 13T Pro piacának legjobb árai kuponokkal az EU raktárakban: Nagy teljesítmény és 50 MPx Leica kamera

előfizet
Rámutat
vendég

26 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Janci

Van kedvezményes kupon a Xiaomi 13T-hez? 1x vásárolok és van "kedvezmény kód"

Szerkesztőség

Nincsenek kuponok, a legjobb árak közvetlenül az oldalon találhatók. Ha voltak elérhető kuponok, természetesen a cikkben szerepelnek.

frtan

Kérjük, javítsa ki a következő téves információkat:

"A Xiaomi 13T esetében a pénzedért egy 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzővel ellátott telefont kapsz, amely magas, 144 Hz-es frissítési frekvenciával nyűgöz le. A maximális fényerő eléri az 1200 nit.

Az 1220 x 2712 pixeles felbontás ezen az átlón bővül. A Corning Gorilla Glass 5 felelős a tartósságért. A MediaTek Dimensity 9200+ lapkakészlet nagyszerű teljesítményt nyújt."

Ezek a Xiaomi 13T Pro specifikációi!

Szerkesztőség

Szia, köszönöm a figyelmeztetést, csak a processzorokat cseréltük, különben minden más passzol. A 13T és a 13T Pro ugyanazokkal a kijelzőkkel és kamerákkal rendelkezik, a különbségek a processzorokban és a töltési sebességben vannak.

Andrej

A Gshoper 13T modellje délben már nem volt elérhető.

Szerkesztőség

Üdvözlöm, a 13T továbbra is megrendelhető a címen Gshopper, de jelenleg csak a 12+256 GB-os verzióban. Először el kell távolítania az összes elemet, beleértve a színt is, majd kattintson a kék színre, és kiválaszthatja a 13T modellt.

tinop

Üdvözöljük, a 13T PRO 16GB/1TB verzió bekapcsolva Gshopper a szállítás az EU raktárból történik? A G-pay működik ebben a verzióban?

Szerkesztőség

Hello, nem, a szállítás Kínából származik. Ez egy globális verzió, tehát igen, minden működik, beleértve a Google Payt is.

Andy

Sziasztok, az EU raktárból származó, vámmentes szállítású verziókra is 2 év garancia van?

Szerkesztőség

Helló, rá Gshopper telefonok nem kaphatók az EU raktárában, a vámmentes szállítás Kínából vámfizetés nélkül történő szállítást jelent. A 2 év garancia nemzetközi szinten érvényes.

Berina

És hol tudjuk használni, ha szükséges, azt itt megtehetjük valamilyen Xiaomi szervizben vagy be kell csomagolni és el kell küldeni az eladónak, ami valószínűleg nem olyan egyszerű és sokakat elég bosszantó.

Szerkesztőség

VSP Data szolgáltatás Szlovákiában, amely a hivatalos Xiaomi szolgáltatás. Vagy az eladón keresztül. Az EU raktáraiba történő szállítás egyáltalán nem drága.

Dušan

13T-t rendeltem z-ért gshopper. Ha valakit érdekel a közlekedés:
- 26.9. Megrendelés és rendelés visszaigazolás
-1.10. (igen 4 nap nincs mozgás) szállítás első említése
-4.10. érkezés a hongkongi repülőtérre
-9.10. indulás a hongkongi repülőtérről – a csomag 5 napot töltött a repülőtéren (valószínűleg addig, amíg több csomagot be nem csomagolnak a gépre)
-10.10. érkezés a budapesti repülőtérre
– 11.10. cachre machre a budapesti reptéren, ki tudja mit csináltak ott, de az eredmény indulás helyi importra
-12.10. 8:00 a futár csomaggal áll a ház előtt
Ps: Szuper dobozba csomagolva, kiváló buborékfóliával, telefonnal is
Ne habozzon rendelni ezen az áron, megéri

Szerkesztőség

Szia Dušan! Köszönjük szépen az értékelést! Megkérdezhetnénk, hogy pontosan ezt a szöveget másolnád be, és a mi FB csoportunkba is írnál véleményt? Nagyon örülnénk a csomagolásról és a telefonról készült fotónak is, ha feltennéd a poszthoz. Köszönöm szépen 🙂 https://www.facebook.com/groups/xiaomiplanet

Eduard

Sajnos a teleobjektívben csak 2 zoom van és nem a szükséges 3,2, javítsatok ki, egyébként meg vagyok vele elégedve

Robo

Ha jól értettem, lehet még ezen az áron készpénzt visszaigényelni? Hol találtam a honlapon, hogy a pénzvisszafizetés csak 11.11.2023-ig lehetséges, azt már nem tudom alkalmazni, vagy hogy van ez

Szerkesztőség

Félreértetted. A kínai árért nem kap pénzvisszatérítést, ez csak szlovák e-shopban, azaz a Maldo.sk oldalon történő vásárlás esetén érvényes.

kimerül

Üdvözlöm, szeretném visszaadni a pénzvisszatérítést, több mint másfél hónapja vásároltam a telefont. A feltételek teljesülése után 3 héten belül megírták, és valahogy az elvtársak még mindig nem állnak készen a cselekvésre.

Szerkesztőség

Regisztrálni kellett a rendezvény hivatalos honlapján keresztül. És ez a pénzvisszatérítés csak a szlovák boltok rendeléseire vonatkozott, a kínaiakra nem.

kimerül

Planeo elektro-ban vettem és már másnap regisztráltam a hivatalos oldalon keresztül minden adat pontos volt és még a bizonylat fénymásolatával is nem tudom mi a probléma és hol történt a hiba😐

Szerkesztőség

Várnia kell, vagy kapcsolatba kell lépnie az eladóval / Xiaomi Slovakia.

77

kár, hogy mindenhol csak a fekete fényes változat van.. hol van a bőr? minek a gyártása leállt? miért nem szállítják tovább az e-shopokba? csak limitált kiadás volt? és finito? ..akkor kénytelen vagyok itt sokkal drágábbat venni..

bondo

Helló, a Xiaomi 13T még mindig ilyen gyorsan fogy, vagy szaggatott vonalak vannak? Nézem - rákattintok a linkre 12GB+256-os verzió Leica optikával és folyamatosan küldi a 8GB-os verziót. 29.3. ugyanaz a helyzet, mint most (5.4.) Köszönöm

Szerkesztőség

Sajnos már régóta elfogyott.

január

Helló! Van még működő kedvezménykódja ehhez a 13T Pro-hoz? az általad említett már nem működik. Hát, köszönöm

Szerkesztőség

Sziasztok, sajnos Ali kuponjai az értékesítés első napján elfogytak és még nem lettek megújítva. Valószínűleg már nem is lesznek. Kipróbálhat más kuponokat is ebből a listából https://xiaomiplanet.sk/univerzalne-aliexpress-kupony-175/