Roidmi Eva: Önálló porszívó, amely mopokat mos és szárít

Bolygó kedvezmények

Cyber ​​​​Week ára 529 € az EU raktárban: Roidmi Eva egy szinte önellátó porszívó. Dupla felmosót mos és szárít, tiszta vizet önt

előfizet
Rámutat
vendég

8 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Katka

Használható ez a készülék wifi és okostelefon nélkül? Nyugdíjas anyukámnak szeretném. Kiveheti a töltőből, behelyezheti a kijelölt helyiségbe és manuálisan bekapcsolhatja, mint a régebbi porszívókat? Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Hello, természetesen lehetséges, de elveszti az intelligens funkciókat. Javasoljuk azonban, hogy a kezdeti beállítást az alkalmazáson és okostelefonon keresztül végezze el megfelelően, akkor mobiltelefon nélkül is használható.

Michael

Ezek okostelefonokhoz kötődő intelligens technológiák. Ha nem szeretnéd, akkor seprűvel vagy klasszikus porszívóval is tisztíthatod 😉

Dušan Kuplen

A honlapon az ára 599 euró, de ha a linkre kattintasz, akkor 699 euró.

Szerkesztőség

Üdvözöljük! A kuponkódot a kosárban kell használni. A tényleges ára 639 EUR

Ondrej Strečko

Sajnos nem egy önellátó porszívó, közel sem, egyáltalán nem. Árához képest nagy csalódás és ebben az árkategóriában elviselhetetlen hiányosságok.
1. Víz szivárog ki a dokkolóból a padlóra, a konyhám megdagadt (több felhasználó panaszkodott rá az FB csoportban a Roidmi EVA felhasználók), ez az újabb 2023-as verzió gyártási hibája. Részben megoldódott egy új firmware frissítés, hogy vízpermetezésnél egyből beszívja (nagyon hamar kiürül a vizes edény), ez nem megoldás a problémára, inkább csak a szem eltakarása,
2. Ez a sajnálatos debil robot nem tud magától visszatérni a dokkoló állomásra az én segítségem nélkül, mert a kerekei megcsúsznak a ferde felszállófelületen (a gyártó a beszállófelületnek ezt a részét gumírozhatta, vagy meghosszabbíthatta volna pl. Roborock-ként S7, S8 megvan, így már a robot intelligens funkciója és függetlensége eltűnik.
3. A felmosó miatt a robot nem tud "felmászni" CSAK 1,6 cm magas szőnyegre, míg a gyártó szerint 2 cm-es magasságot is le tud győzni. Néha megesik, hogy felmászik az akasztós állványra, és már nem tud onnan kiszállni, és hibát jelez.
Utálom a robotot és visszaküldöm az eladónak (geekbuying), ami az árához képest nagy csalódás.

Márton

Jó estét, az automatikus 15 eurós kedvezmény nekem nem megy. Rákattintottam a linkedre, felhasználtam a kupont, kitöltöttem a kártyás fizetési adatokat és nem látok árváltozást az automatikus engedményt illetően. Az egyetlen kedvezmény egy kupon volt. Lehetséges, hogy valamit rosszul csinálok?

Szerkesztőség

Jó estét, sajnos megszűntek az automatikus kedvezmények. Még a nagy BF kuponok is 2 nap alatt lejárnak.