Roidmi Eva: Önálló porszívó, amely mopokat mos és szárít
Bolygó kedvezmények

Hihetetlen születésnapi ára 489 €! A Roidmi Eva egy szinte önellátó porszívó: dupla felmosókat mos és szárít, tiszta vizet önt

előfizet
Rámutat
vendég

14 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Katka

Használható ez a készülék wifi és okostelefon nélkül? Nyugdíjas anyukámnak szeretném. Kiveheti a töltőből, behelyezheti a kijelölt helyiségbe és manuálisan bekapcsolhatja, mint a régebbi porszívókat? Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Hello, természetesen lehetséges, de elveszti az intelligens funkciókat. Javasoljuk azonban, hogy a kezdeti beállítást az alkalmazáson és okostelefonon keresztül végezze el megfelelően, akkor mobiltelefon nélkül is használható.

Michael

Ezek okostelefonokhoz kötődő intelligens technológiák. Ha nem szeretnéd, akkor seprűvel vagy klasszikus porszívóval is tisztíthatod 😉

Dušan Kuplen

A honlapon az ára 599 euró, de ha a linkre kattintasz, akkor 699 euró.

Szerkesztőség

Üdvözöljük! A kuponkódot a kosárban kell használni. A tényleges ára 639 EUR

Ondrej Strečko

Sajnos nem egy önellátó porszívó, közel sem, egyáltalán nem. Árához képest nagy csalódás és ebben az árkategóriában elviselhetetlen hiányosságok.
1. Víz szivárog ki a dokkolóból a padlóra, a konyhám megdagadt (több felhasználó panaszkodott rá az FB csoportban a Roidmi EVA felhasználók), ez az újabb 2023-as verzió gyártási hibája. Részben megoldódott egy új firmware frissítés, hogy vízpermetezésnél egyből beszívja (nagyon hamar kiürül a vizes edény), ez nem megoldás a problémára, inkább csak a szem eltakarása,
2. Ez a sajnálatos debil robot nem tud magától visszatérni a dokkoló állomásra az én segítségem nélkül, mert a kerekei megcsúsznak a ferde felszállófelületen (a gyártó a beszállófelületnek ezt a részét gumírozhatta, vagy meghosszabbíthatta volna pl. Roborock-ként S7, S8 megvan, így már a robot intelligens funkciója és függetlensége eltűnik.
3. A felmosó miatt a robot nem tud "felmászni" CSAK 1,6 cm magas szőnyegre, míg a gyártó szerint 2 cm-es magasságot is le tud győzni. Néha megesik, hogy felmászik az akasztós állványra, és már nem tud onnan kiszállni, és hibát jelez.
Utálom a robotot és visszaküldöm az eladónak (geekbuying), ami az árához képest nagy csalódás.

Márton

Jó estét, az automatikus 15 eurós kedvezmény nekem nem megy. Rákattintottam a linkedre, felhasználtam a kupont, kitöltöttem a kártyás fizetési adatokat és nem látok árváltozást az automatikus engedményt illetően. Az egyetlen kedvezmény egy kupon volt. Lehetséges, hogy valamit rosszul csinálok?

Szerkesztőség

Jó estét, sajnos megszűntek az automatikus kedvezmények. Még a nagy BF kuponok is 2 nap alatt lejárnak.

Lukas

Kérjük, legyen új aktuális kupont, köszönöm

Szerkesztőség

Az új kuponról szóló cikket már frissítettük.

Lukas

Legyen szép napod,
A kupon még aktív. Érdekel a termék, de szeretném megkérdezni, hogy van-e nagyobb kedvezmény, vagy van-e véleményed, hogy a kupon lejárta után lesz-e más lehetőség kedvezőbb áron, vagy ne késlekedj és rendelj Most.
Előre is köszönöm a tanácsot.

Szerkesztőség

Sziasztok, sajnos lemaradt a jobb árakról, novemberben voltak a legjobb árak. Most biztosan nem lesznek alacsonyabb árak. A következő értékesítés várhatóan jövő év márciusában lesz.

Lukas

Köszönöm az infót.
Rendelni akartam, a kupon érvényes, próbálom kifizetni a rendelést, de minden alkalommal meghiúsul a fizetés. Három különböző betéti kártyával próbálkoztam, a beállított limit elegendő a fizetéshez, van pénzem, de nem enged tovább. Felhívtam a bankot, még fizetési kísérletet sem regisztrálnak. Meg tudnád nézni, hogy van-e probléma a geekbuyinggel??? előre is köszönöm

Szerkesztőség

Szia! Javasoljuk, hogy PayPal-on keresztül fizessen.