Roborock S8: Az akciós porszívók zászlóshajója [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

Új kupon, még mindig szuper áron 440 € EU raktáron: Top Roborock S8 vibrációs felmosással és 3D kamerával

előfizet
Rámutat
vendég

17 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Sámuel

Mikor lesz elérhető az svk import értékesítése ehhez az új s8 ultrahoz?

Szerkesztőség

Még nincs információnk. A Geekbuying hamarosan elkezdi árulni az S8-as modellt, nem tudni, hogy az Ultra is elérhető lesz-e.

kimerül

Várakozás a verzióra + Remélhetőleg hamarosan

Josef Nováček

Helló! A Geekbuying vásárlási linkje nem működik, továbbra is elérhető lesz?

Szerkesztőség
Anna

Sziasztok, az alap S8 modellhez a jövőben lehet venni dokkoló állomást az ultrához vagy ez a két dolog nem lesz kompatibilis vagy a dokkoló nem lesz külön kapható?
Köszönöm.

Szerkesztőség

Üdvözlöm, ilyen információnk még nincs, de megpróbáljuk az eladóval tájékozódni.

x3m

Kauflandban 599,-

Szerkesztőség

Nem Kauflandban van a szó valódi értelmében, a Kaufland csak piactérként működik, hasonlóan az Aliexpresshez, és ott vannak kínai eladóik, akik német cégek alatt működnek. Nem fizetnek szlovák áfát, és így megkerülik a rendszert. Kérdéses, hogy ezután hogyan kezelik a reklamációt, a Geekbuying esetében 2 év garancia jár a Roborockra és az európai szervizre. Vásároljon bátran a Kaufland piactéren keresztül, ez véleményünk szerint kockázatos 🙂

Márton

Sziasztok, egy naprakész kódot szeretnék kérni, az általad említettek már nem működnek. Köszönöm szépen

Szerkesztőség

Sziasztok, sajnos a Roborock S8-hoz már minden kupon kikapcsolva, jelenleg kupon nélkül 549-es akciós áron vásárolható meg € - 14 € automatikus kedvezmény PayPal vagy kártyás fizetés esetén.

Lukas

Jó nap. Próbáltam a DH appon keresztül vásárolni, de az ára 462. Hol hibázok? Az alkalmazásban van egy bolti kupon 66 € + te csak 10 €?

IMG_20240208_173112.jpg
Szerkesztőség

Hello, beírtad ezt a kupont a dobozba? DHGATEFEB40 ha igen, kattints a DH kuponhoz hasonló részre, és láthatóan kézzel kell kiválasztanod, automatikusan kaptál valami 10 dolláros kupont, csak kattints ott a 40 dolláros kuponunkra és működnie kell 🙂

Maros

Jó napot, tudna nekem felvilágosítást adni a garanciáról a DHgate eladónál, vagy tapasztalataikkal? Tekintettel arra, hogy a termék SK-ban 478 EUR-ért kapható, garancia nélkül nem túl jó vétel. Hát, köszönöm

Szerkesztőség

Sziasztok, a garancia 2 évig érvényes, a Roborock direkt Európában szervizel, így a javítással nem lesz gond. Ráadásul a Roborock porszívók tisztességes tartók, hibaarányuk minimális.

újszerű

Nagyon sokat mutat nekem € nem KČ

Szerkesztőség

Az ár természetesen euróban értendő.