Redmi Note 13 Pro+ 5G globális verzióban: KUPONOK
Bolygó kedvezmények

Nyári akciók 278-as áron € EU raktárban: A világ legjobbja Redmi Note 13 Pro+ 5G 200 MPx kamerával

Nincs újabb cikk
előfizet
Rámutat
vendég

28 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
77

több mint 100 eurót kérni a globális verzióért (és a kuponért!!!) a kínaihoz képest ez egy újabb lopás.a jövőben csak zárolt telefonokon fog működni (jelenleg kiadott modulok vagy a hivatalos által kiadott javítások) a közösség kérdéses, hogy meddig fognak működni..) és ezért minden globális modellt és új terméket sokszorosára áraztak, mint tavaly. Nem is akarom látni a globális zászlóshajó modellek árait, amikor redmi így árazták be a telefonokat.. lassan, de biztosan a Xiaomi rákényszerít minket, hogy ezzel a politikával versenyezzenek..

Utoljára 5 hónapja szerkesztette: stanley77
Szerkesztőség

Kupon még nincs, a cikkben nincs kupon. Egy-egy új modell eladásának kezdetén mindig felfelé lövik az árakat, várni kell, és biztosan jelentősen csökkenni fog.

kimerül

És a töltőt vegyem külön?

Szerkesztőség

Gshopper töltő nélküli csomagot árul, nyilván a Xiaomi így szállítja őket. 120W-os adapter gyorstöltéshez pár euróért megvásárolható 🙂 https://xiaomiplanet.sk/originalna-europska-120-w-xiaomi-nabijacka-8/

Ján Turanovič

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, körülbelül egy hete vásároltam, de nagyon elégedett vagyok a Xiaomi okostelefonokkal és ezzel az új modellel Redmi A Note 13 Pro+ 120 W-os töltéssel és 200 MP kamerával egyszerűen egy csúcsmobil nem sok pénzért 💸💰.
Üdvözlettel: Ján T.

666 mahony

Van 1x 120W-os, 2x 67W-os töltőm az aliexpresstől és egyik sem felel meg a leírásnak és a funkcióinak. Maximum Mi turbót töltenek, ami 33W. Még a méret sem egyezik az eredetihez képest, ami az okostelefonhoz mellékelt csomagban van, és persze nem a súlya. Töltőt nem ajánlok tőlük. És bejelentették, hogy ez egy eredeti Xiaomi. Természetesen nem kapok visszatérítést.
Hiányzik belőlük az eredeti Mi márkajelzés.

Szerkesztőség

Az általunk hivatkozott eladótól kell vásárolnia. Ellenőriztük ezeket a töltőket, a Xiaomi az egyetlen, amely valódi töltőerővel rendelkező töltőket árul.

666 mahony

Viszont írtam neked, hogy Aliexpressen vettem őket, és van egy linked az Aliexpress-hez.

Szerkesztőség

Igen, és azt írjuk, hogy vásárolni kell attól az eladótól, akire hivatkozunk az Aliexpressen. De ez egy piac, és több ezer eladó van, mindegyik más árut árul. Az általunk hivatkozott eladó minőségi töltőkkel rendelkezik, amelyeket mi magunk ellenőriztünk 🙂

Sötét stílus

A telefon üvegével kapcsolatban szeretnék kérdezni, tudnátok ajánlani?

Ďakujem

Szerkesztőség

Az olcsók közül pl. ez https://s.click.aliexpress.com/e/_Den7CJj és ha bizonyított csúcsminőséget szeretne, akkor mindenképpen a Smartdevil márkát https://s.click.aliexpress.com/e/_DFRGnHL vagy Nillkin https://s.click.aliexpress.com/e/_DFLdIAv

Nő

Hello, a globális verziónál szlovák van a mobilban?
Köszönjük a választ

Szerkesztőség

természetesen

Sado

Itt a legolcsóbb boltban 420-ért árulják töltővel is.Így a 30€ különbség miatt itt választom a vásárlást.

Szerkesztőség

309 € / 366 € kuponunkkal és a csomagban lévő töltővel 🙂 Ez elég jelentős különbség. Ha segítségre van szüksége a rendeléssel kapcsolatban, írjon nekünk e-mailt vagy FB üzenetet https://xiaomiplanet.sk/kontakt/

Marian

Mi a helyzet a 2 év garanciával? Probléma esetén hol hirdetik? Általában az SVK-nál? Spanyolországba küldjem? Köszi az infót

Szerkesztőség

Üdvözöljük, a panaszt a hivatalos szlovák Xiaomi VSP Data szolgáltatáson keresztül vagy közvetlenül az eladón keresztül lehet megoldani, amiben segítünk, ha cikkünkön keresztül és az eljárás szerint vásárol.

kimerül

Üdvözlet. A kupont felhasználtam és a telefonszám otthon van, tökéletes, teljesen elégedett vagyok. Tudnátok ajánlani egy legalább 1,5 m-es usb-c kábelt, amivel 120 W-os töltéshez tudom használni?

Szerkesztőség

Sziasztok, szuper, örülünk, hogy minden rendben ment 🙂 Ezeket a kábeleket ajánljuk https://chinaplanet.sk/baseus-kvalitne-usb-c-kable-14/

Michael

Az 512bg-s verzió már elkelt, kapható lesz még valaha? feltöltődik a készlet vagy csak egyszeri ajánlat volt?

Szerkesztőség

Új linkekkel és kuponokkal bővítettük a cikket, most 328-ért vásárolhatsz az Alitól € 512 GB-os verzió 🙂 https://xiaomiplanet.sk/c-aliexpress2-1-0/redmi-note-13-pro-5g

Michael

Köszönöm, ha erről a linkről rendelek akkor is lesz 2 év garanciám vagy garancia nélkül lesz a mobil? És a mobiltelefonhoz jár töltő vagy külön kell venni?

Szerkesztőség

A csomag mindent tartalmaz, beleértve a töltőt is, amit az ár rovatba írunk. Ebben az esetben az eladó nem adja meg a jótállási időt, de azt a hivatalos szlovák Xiaomi VSP Data szolgáltatásban is alkalmazni kell.

Marko

Jó nap.

Kérem, mondja el, miben tér el a verzió Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition a „Xiaomi Fan Festival Special Edition” címke nélküli változattól? Nem találom ott a különbséget, illetve a "hétköznapi" pro+ 5G-hez passzol a speciális verzióra való hivatkozás.

Ďakujem
Marko

Szerkesztőség

Sziasztok csak dizájnban ill színben. Az XFF Edition ezüst színű. Itt ismertetjük a különbségeket https://xiaomiplanet.sk/redmi-note-13-pro-5g-xiaomi-fan-festival-special-edition/

kimerül

Az itt megjelent kupon (19-25.3) alapján rendeltem a xiaomi youpin boltból, állítólag francia raktár és 7 napos kiszállítás.
Megrendelve 25.3. és a telefon még mindig sehol. A kereskedő csak beszél.
Vigyázz erre az üzletre: https://aliexpress.com/item/1005006398836125.html

Szerkesztőség

Helló, igen, sajnos probléma van ezzel az eladóval, javasoljuk a rendelés törlését. Rendeltünk tőle tabletet és azt is lemondtuk, Ali azonnal visszaadta a pénzt.

Dominika

Már 4 napja van nálam és nagyon értékelem, de egy tégla és habarcs Xiaomi boltban vettem.