Redmi Note 13 Pro 5G globális verzióban a legjobb kupon árakon
Bolygó kedvezmények

A legújabb EU raktári eladási kuponok 256 GB-os és 512 GB-os verziókhoz: A legjobb Redmi A Note 13 Pro 5G nagyszerű teljesítményt és kamerát kínál

Nincs újabb cikk
előfizet
Rámutat
vendég

33 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Jozef

Ha jól láttam, nem csehül vagy szlovákul van.

Szerkesztőség

Rosszul láttad. A globális verzió minden nyelvet tartalmaz.

Jozef

Biztos rosszul láttál, haver.

Untitled.png
Szerkesztőség

Nincs igazuk. A globális verzió mindig az összes nyelvet tartalmazza.

Jozef

ok

Jana

Egy infó, van benne vezeték nélküli töltés?

Szerkesztőség

Nem rendelkezik

Rado

Van két régebbi működő Mi9 Globalom, és van hívásrögzítés a szoftverben. Kíváncsi vagyok, hogy az általad kínált verziókban van-e hívásrögzítés is.

Szerkesztőség

A globális Xiaomi telefonokon már régóta nincs hívásrögzítés, az EU a GDPR-ral leállította. Nem kell mást tenni, mint telepíteni a módosított Xiaomi.EU ROM-ot, amely a kínai ROM-ra épül, ahol ez a funkció még mindig megvan.

Mark

Hogyan lehet telepíteni egy módosított Xiaomi.EU ROM-ot, ami egy kínai ROM-ra épül, ahol ez a funkció még megvan???

Szerkesztőség

Minden utasítás megtalálható a miuios.cz oldalon

Matej

a planeo.sk/xiaomi- oldalonredmi-note-13-pro-8-256gb-fekete 249 euróért

Szerkesztőség

Csak arról van szó, hogy küldtél egy linket a 4G-s verzióhoz, ami 225 euróért van nálunk. Az ára pedig 299 €. Ez a cikk, amely alatt ír, a jobb felszereltségű 5G-s verzióra vonatkozik. 369-ért van az adott üzletben €, ami 100-al € tovább 🙂

kimerül

Hello, van redmi note 9pro, 11 pro és gondolkodom, hogy megveszem ezt. Kérdésem: tesztelte-e valaki, hogy az Android auto működik-e kábelen keresztül ezen a mobiltelefonon, mert a nálam lévők nem működnek. Van az autómban usb C, szóval ha egy másik kábel segít, akkor mindkét végén c... Köszi az infót.

Mark

Jó nap.
RAM verzió 12Gb is 8Gb + 4Gb virtuális?

Szerkesztőség

Hello, ez biztosan nem ugyanaz. Ugyanis a 12 GB RAM-os hardveres változattal azt a memóriát virtuálisan is bővíthetjük, így akár 16-18 GB RAM is lehet a telefonban.

Jozef

Kíváncsi vagyok, van-e neki esim

Szerkesztőség

Igen, ez a modell támogatja az eSIM-et.

Miramal

Sziasztok, ma 25.3/225,44, 8 e-ért szerettem volna rendelni, francia raktár 256+XNUMX GB, de Aliexpressen azt írja, hogy a kuponokat már igényelték. Már többször vásároltam így, és minden rendben volt. Hol csinálok rosszul? Köszönöm a tanácsot.

Szerkesztőség

Sziasztok, a 8+256 GB-os verzió elfogyott az adott eladónál, a cikkben található linket frissítettük egy másik eladónak, akinek még van raktáron. Itt vásárolható meg https://s.click.aliexpress.com/e/_DDWmc5r és próbálja meg használni ezeket a kuponokat: AEPLANET20 vagy AE20ZNAF vagy AECP20

kimerül

A telefon körülbelül 5 napon belül megérkezett. Minden rendben volt, rögtön szlovák nyelven volt.

Szerkesztőség

Felvonulás 😊👍

peterk

Jó nap. 6/4-én megrendeltem és kifizettem a telefont. Még mindig nem jött hozzám. Az eladó nem kommunikál. Tudna nekem segíteni?
Hát, köszönöm,
kimerül

Szerkesztőség

szia, hol rendelted? A megrendelésből származó adatokra lesz szükségünk.

peterk

eladó: mi_fans_store
A cikkedben található linkre kattintva rendeltem meg.
Rendelési szám: 31840946331

Ďakujem

Szerkesztőség

Helló, az eladó ellenőrzi a csomagodat a GLS fuvarozónál, és e-mailben értesítik, ha közvetlenül a DHgate-nek érkeznek üzenetek, úgyhogy nézz vissza üzenetet 🙂

peterk

Sziasztok, az eladó írta, hogy ellenőrizni fogja a GLS-t, és adjak neki 1-2 napot. De egyáltalán nem hívott vissza, és többé nem válaszol az üzenetekre.
Mivel azt írod, hogy segítesz az esetleges problémákon, ezért a pénz visszaküldésében kérek segítséget. Nem látom okát, hogy az eladó miért küldené nekem a telefont, mivel még nem küldte el, és nem látok kísérletet a probléma megoldására.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,
kimerül

Szerkesztőség

Üdvözöljük, közvetlenül a megrendelésben kell vitát nyitni / törölni a rendelést. Úgy, hogy beírják a rendszerbe. Tájékoztatjuk elérhetőségünket is.

peterk

Sziasztok, ismét a segítségeteket kérném. A beavatkozásod után az eladó mindig válaszolt.
Az eladó ugyanazt írta nekem, mint neked - vitát kell nyitnom, és visszaadja a pénzem. Ezért vitát kezdeményeztem, és az eladó néhány napig nem válaszolt rá. Ezt követően visszautasította a vitát, mondván, még várnom kell.
Nekem tényleg nagyon komolytalannak tűnik. Miért ajánlja, hogy ilyen megbízhatatlan eladóktól vásároljon?
Köszönöm a segítséget,
kimerül

Szerkesztőség

Sziasztok, az eladó megbízható, eddig nem volt probléma a csomagok kiszállításával, különben természetesen nem ajánljuk. Most két ilyen eset van, ez az Öné és egy másik ügyfele. Ez lehet rövidzárlat a raktárban vagy a szállítmányozó cégnél. Az eladó várja, hogy a csomag visszakerüljön a raktárába a fuvarozótól, és miután megkapta, visszatéríti a pénzét. Ismét emlékeztettük kapcsolattartónkat. Május 5-ig nyaralnak Kínában, így csak az ünnep után foglalkoznak vele.

Dušan

Sziasztok, kérdezni szeretnék, vásároltam Redmi note 13 pro 5G a DHgate-en keresztül az utasításoknak megfelelően inkognitó módban krómban, de nem kaptam levelet arról, hogy a rendelés fel lett volna helyezve.

Szerkesztőség

Szia! Kérjük, ellenőrizze a spam mappát.

kimerül

Ez a kamera nem olyan jó, mint ahogy eltúlozod, mert túl sötétté teszi őket.