POCO X6: Az új bestseller 2024-ben?
Bolygó kedvezmények

Új júliusi kuponok POCO X6 5G EU raktáron: Ebben az árkategóriában az egyik TOP okostelefon a piacon

előfizet
Rámutat
vendég

9 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Julius

Telefont rendeltem Önön keresztül, kuponod felhasználása után indult a kedvezmény, de a VISA-n keresztüli fizetés nem ment át. Pontosan ugyanez történt velem 2023 novemberében, amikor egy X6 Pro-t akartam vásárolni rajtad keresztül. Kérem, mi van vele?

Szerkesztőség

Sziasztok, érthetően írjuk:

Fontos: Rendelés a DHgate-től a Gshopper ezt kizárólag a Chrome böngészőn keresztül (lehetőleg inkognitó módban, cookie-k engedélyezésével) tegye meg számítógépen vagy okostelefonon, ellenkező esetben elveszíti ügyfélszolgálatunkat. Ha a banki vállalat hitel- vagy betéti kártyájával történő fizetés nem működik az Ön számára, indítson el egy Curve vagy Revolut szolgáltatást. A fizetések 100%-ban ezeken a szolgáltatásokon keresztül működnek.

Miroslav

És nem tudna találni egy másik boltot olyan kedvezménnyel, amelyik hitelkártyát vagy Paypalt is elfogad? Új számlát nyit egy vásárláshoz? Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Helló, jelenleg senki másnak nincs ilyen alacsony ára, mint a DHgate. Ha nem szeretne Revolut fizetési szolgáltatást beállítani (egyébként más kínai eladóknál megéri, náluk a legjobb EUR/USD árfolyam), 15-ös díj ellenében felhívhatjuk. € közvetlenül az Ön címére is rendelhetünk. A telefonra fizetett összeget + 15 a számlánkra küldi € és mi gondoskodunk róla. Ön tehát biztos abban, hogy minden 100%-ban menni fog, és a rendelés a rendszerünkben lesz, így természetesen ügyfélszolgálatunk is van tőlünk például egy panasz megoldása esetén. Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk e-mailt az info(zavinač)xiaomiplanet.sk címre vagy az FB oldalon https://www.facebook.com/dealplanet.sk/ ????

sorezero

milyen gőz? Tanulj meg olvasni…

Rastislav

A kupon nekem nem működik poco x6 nincs is bekapcsolva poco x6 pro.

Szerkesztőség

Írjon nekünk egy e-mailt vagy FB üzenetet pontosan azzal az üzenettel, amelyet a rendszer azonnal közöl a kupon felhasználása után. A legjobb képernyőképeket küldeni.

Tibor

A bolti kupont sem akarja hozzám adni. Az étlapon sem szerepel.

Szerkesztőség

Még mindig ott látjuk, közvetlenül a termékben, amikor megnyitja telefonját a DHgate webhelyen.komment kép