IMILAB EC6 Kettős felülvizsgálat: két kamera egy testben
Vélemények

[ÁTTEKINTÉS] IMILAB EC6 Dual: zászlóshajó-modell két objektívvel

előfizet
Rámutat
vendég

2 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Lükő

Árához képest kiváló fényképezőgépnek tűnik. Minden kamerán megvannak ezek a téves riasztások, és sok van belőlük különböző gyártóktól.

Fefe

Hosszabb használat után csak infót adok hozzá... a riasztó hangereje halk, a kamerán a hangszóró hangereje is nagyon gyenge, ami azt jelenti, hogy szinte semmit nem lehet érteni a kamerából. Ellenkezőleg, a mikrofon elég hűvös, így a mobiltelefonról is hallja a kamera környezetét.
Figyelmeztetések pontosan úgy, mint a cikkben - tiszta ostobaság. Megcímkéz egy személyt a videóban, holott nem volt ott semmi. A macska, mint az ember, szintén naponta.
Szép a kép, azt kell mondani. Nem volt gondom a tépéssel vagy a másodpercek kihagyásával a videóban.
Még nincs SD kártya a kamerában, de nem szeretem a 9 másodperces opciót, miért ne választhatnám pl. 15? Gondolom azt szeretnék, ha havonta fizessek, de mindenképpen elmegyek a pam-hez. kártyákat.
A beállításokban sehol nem találok lehetőséget a wifi kapcsolat kemény kikapcsolására, amikor LAN kábellel csatlakoztatom a kamerát, nem akarom, hogy aztán rálépjen a wifimre. Egy egyszerű kapcsoló gombnak kell lennie a beállításokban, csak kapcsolja át a kapcsolatot és kész.
Összességében jó kamera, inkább szoftveresen fejlesztenék.