Az IMILAB EC3 egy rendelkezésre álló, funkciókkal ellátott kültéri kamera
Bolygó kedvezmények

A Maldo.sk 49.90 euróért, az Aliexpress 68 euróért! 32 GB-os microSD kártya ajándékba: A legkelendőbb IMILAB EC3 biztonsági kamera

Nincs újabb cikk
előfizet
Rámutat
vendég

23 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Juraj

Van-e mód arra, hogy a kínai változatot átalakítsák az EU-s verzióra?
köszönöm

Nem létező funkciók!

Miért hirdetik, hogy kulcsterület felügyelettel ("kulcsterület-gondozás") van??? Nem az! Az EU-s verzió legalábbis.

Az értesítéseket késedelem nélkül fogadják. És a riasztó haszontalan. Csak manuálisan aktiválhatja, és 10 másodpercig be van kapcsolva. Mi az értelme ??

Számomra haszontalan, mert az emberi észlelésnél nincs kiválasztható kulcsfontosságú terület + riasztó. Komolyan, a fő eladási pontokon megbukik !!! Ezt hamis reklámnak hívják!

Miroslav

A leírásban azt akartam kérdezni, hogy csatlakozik a szerverhez, és ha egy chaten vettem, ahol nincs internetkapcsolat, akkor először mindig csatlakoznia kell a szerverhez, vagy szerver nélkül működik, azaz kamerát teszek a hálózatba, és behelyezek egy memóriakártyát, és semmi mást. vagy ha nem tudja, hogyan ajánlja nekem

Szerkesztőség

A kamera internet nélkül is videofelvételt készít a kártyára, okostelefonnal nem férhet hozzá távolról, mivel nem csatlakozik az internethez.

Január

Kérem, segítsen - van egy IMILAB EC3 fényképezőgépem - csatlakoztattam a kamerát a MI HOME alkalmazáson keresztül - az alkalmazásban nincs kód ehhez a fényképezőgéphez, nem éri el, hol találom a kamera QR-kódját? Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Helló, milyen országot választottál a Mi Home-ban?

Jan Pícha

Szia, nekem is ugyanez a problémám – van Kínában készletem. Ha csehet adok, akkor a többi szereplővel megint gondok lesznek. Amikor beolvasom a kódot a kamerából a szárazföldi kínai beállítással, a következő üzenet jelenik meg: „Az eszköz nem támogatott”.

Michael

Helló, lehetséges a kamera tápellátása PoE-n keresztül?

Szerkesztőség

Nem, csak egy klasszikus adapter.

Tomáš

Ez a kamera a POE-t is támogatja

Jozef

Jó nap,

Szeretném megkérdezni, hogy működik a kupon és az EU raktárból történő kézbesítés 1.7 után? A termék kosárba helyezése után hozzáadták az áfát az árhoz. Hát, köszönöm.

Szerkesztőség

Helló, azon kívül, hogy áfát fizetünk az Aliexpress után egy uniós raktárból, semmi sem változott. Az áruk még 7 napon belül megérkeznek, és már nem mennek át a vámokon, mivel a szállítás az EU-n belül történik.

Tomas

A jelvénykódok nem működnek, ellenőrizni tudod az érvényességüket? Hát, köszönöm

Szerkesztőség

Üdvözöljük! Megpróbáljuk feldolgozni az új kuponokat elérhetőségeinken. Regisztráljon az árkövetésre, és e-mailt küldünk Önnek, amint megvannak az új kódok. 🙂

Łukasz

Sziasztok! Meg lehet figyelni az imilab ec3 kamerát okostelefonnal mobilinternet segítségével?

Szerkesztőség

Helló, igen, természetesen ez a kamera távolról is működik, és mobil adatkapcsolaton keresztül érheti el a telefonján. A kamerának csatlakoznia kell a WiFi-hez internet-hozzáféréssel.

Maroš

Az „IMIEC312” kupon nem működik 🙁
Van valami új?

Szerkesztőség

Jelenleg nincs új kuponunk, kérjük, jelentkezzen be az ár figyeléséhez, és amint megvan a kupon, automatikusan küldünk Önnek egy e-mailt.

Marian

Nem működik a kupon, kár.

EMM

Az egészségügyi POE passzívan vagy aktívan működik?

Mario

Sziasztok, van egy "új" IMIlab EC3 kamerám, és az eredeti táp túl rövid nekem (3m). Hosszabbítót kell vennem. Sehol nem találom a csatlakozási specifikációt, 5.5×2.1 vagy 5.5×2.5-re mennek a csatlakozók? Köszönöm a segítséget

Szerkesztőség

Üdvözöljük! Az IMILAB kapcsolattartónk megerősítette ezt az információt: 5.5*2.1 mm

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó