Amazfit GTS 2 új verziójú óra globális verzióban: KUPONOK
Bolygó kedvezmények

Nyári Ali akciók, kuponok az EU raktárban: Gyönyörű Amazfit GTS 2 New Version okosóra Bluetooth hívásokkal és memóriával a zenéhez

Nincs újabb cikk
előfizet
Rámutat
vendég

16 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Vladimir

kérem, párosítsam az órát külső érzékelőkkel? ütem, sebesség, mellkas derék stb. érzékelője hát, köszönöm

Pavel

A GTR2-nek rendelkeznie kell NFC-vel is. Velünk együtt fizetnek-e velük adatokat?

Szerkesztőség

Európában nincs NFC támogatásuk.

Stanka

Ki lehet kapcsolni a bluetooth-t az órában úgy, hogy az továbbra is hordozza, egyáltalán nem használok értesítéseket? Lehetséges-e olyan hangot rögzíteni az órában, mint egy diktafon, ha van mikrofonjuk? Telefon nélkül is lehet teljesen vezérelni az órát, pl. riasztás időpontjának és hasonlóknak a beállítása telefon nélkül?
Köszönöm a választ.

Szerkesztőség

Az óra Bluetooth-ja kikapcsolható, közvetlenül az óra beállításaiban. Nem tudjuk megerősíteni a diktafont, valószínűleg nem lesz náluk. Az óra beállításai telefon nélkül is elvégezhetők, az órának saját rendszere van beállításokkal.

Michael

Milyen anyagból készül a heveder a gtr2-ben? Ezüst bőr?

Pál

Jó nap,
4.12 Az órát az Ön kuponján keresztül rendeltem meg. A megrendelésemet még mindig nem küldték el. További információval rendelkezik a megrendelések küldéséről.
Írtam egy e-mailt a Banggood-nak, de még nem érkezett válasz.

Szerkesztőség

Helló, az óra előre volt, de nincs információnk arról, hogy mikor kellett volna elküldenie az eladónak. Küldje el nekünk az objektum adatait. az e-mailre, és nézzük meg. https://xiaomiplanet.sk/kontakt/

Pavel

GTR2 - bár nincs NFC támogatásuk az EU-ban, van-e bennük NFC chip / technológia?

Mégpedig ha később csatlakoznának pl. az EU-ban történő fizetések tehát nagyon jó extra funkcióval bírnak.

Robert

az órán van cz vagy sk nyelv?

Szerkesztőség

Hello, az óra cseh nyelvű.

kimerül

Rendeltem egy órát a linkeden keresztül, ugyanabból a boltból, mint amit most közzétettél. Az óra megérkezett, de meglepett az óra gyártási dátuma - 2021. január.
Tehát két évnyi készlet eladása és nem új.

Szerkesztőség

A GTS 2 nem új óra. Ez egy régi modell, nem csoda.

kimerül

GTR 2-t rendeltem, amiről azt írod, hogy idén a gyártó a beépített tárcsákra is odafigyelt, amiből tényleg sok van. Így nem tudom, hogy a több mint két éve készült órák megfelelnek-e ennek az előnynek.

Simon

Sziasztok, a linkedről rendeltem a gts2-t és kaptam egy üres dobozt óra és töltő nélkül. Kérem, meg tudja rávenni őket, hogy elfogadják a visszatérítést? Még most is olvasom a véleményeket, és nem én vagyok az egyetlen, akinek ez történt ezzel az eladóval. A kritikákban is azt írják, hogy gond kivédeni. Köszönöm, és az emberek elolvassák a véleményeket, különösen a legrosszabbakat

Szerkesztőség

Sziasztok, nagyon sajnáljuk. Ha lehetséges, vitát kell nyitni az Aliexpressen, és úgy gondoljuk, hogy Alival együtt meg fogja tudni oldani. Próbáld meg beírni a 17track.net rendszerbe a nyomkövetési számot, ott is megjelenjenek a súlyinformációk, vagy az ExpressOne rendszerben is megvan a súlyinformáció, lehet screenshotolni. Bővebb információt e-mailben vagy FB üzenetben küldjön, rendelési számmal. a csomag nyomkövetési számát is, és megpróbáljuk megkeresni Önnek. A marketinggel kapcsolatban egy kapcsolatunk van Alinál, legalább ezen keresztül próbáljuk megoldani a problémát, még akkor is, ha nem igazán akar közvetlenül az ügyfelek problémáit megoldani.