Univerzális DHGate kuponok 2022: rendszeresen frissítik
Bolygó kedvezmények

Legújabb DHGate-kuponok akár 60 USD-s kedvezménnyel 2023 májusára! Rendszeresen frissített lista

Hozzászólások (16)
 1. David azt írja:

  A DHGate gyakran kínál ilyen kódokat? Tegnap lemaradtam a 100/150 USD kedvezményes kuponokról, de szeretnék Ninebot G30 MAX-ot venni, és 550 euró a szokásos teljes ár (600-50 euró), így nem biztos, hogy megéri-e várni.

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Szia, nincs több 150 USD-os kupon. Most 50 USD kupont használhatsz fel, amelyet a cikkben frissítünk.

 2. Michael azt írja:

  Hogy áll jelenleg a vámeljárás ennek az üzletnek a CN raktárakból származó dolgaival?
  Dik

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Üdvözlöm, nem javasoljuk a CN-raktárakból történő rendelést a DHgate-nél, kivéve, ha robogóról van szó. A robogók jók legyenek, a kereskedők megvámolják helyetted, alapvetően ugyanazok a robogók eladók, mint az Ali-n. A robogókat vonattal küldik, és körülbelül 2 hónapig tart. Pontosan mit szeretnél rendelni?

 3. 77 azt írja:

  Például szükségem van vagy tervezek venni egy Xiaomi telefont, vagy biztosan elkapnak? vagy hogyan? Szállítási mód hongkong post és Kínából írok szállítást.. ha elkapják, akkor inkább arra megyek.. ez egy olyan telefon, amit máshol nem kapsz meg pl tradingshenzen vagy gshopper hekka, és alatt amit vámmentesen mennek

  1. Szerkesztőség azt írja:

   A DHgate-en nem javasoljuk, hogy olyan eladóktól vásároljon, akiket maga talál, mert lehet, hogy nem megbízható eladók. Javasoljuk, hogy kifejezetten kerülje el az ilyen vásárlást. Csak közvetlenül a cikkeinken keresztül vásároljon, ahol aktuális linkjeink vannak az EU-raktárakból származó árukat árusító eladókhoz. A DHgate kínai raktárából minden bizonnyal további vámot és áfát kell fizetnie.

 4. 77 azt írja:

  de ugyanattól a cégtől veszek amit kb 2 éve vettem.Mix kaptam és egy hónapon belül rendben volt a telefon és nem fizettem semmit.Hogy lehet pont az ellenkezőjét állítod? változtak a dolgok?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   2021-től új áfatörvény vonatkozik a harmadik országokból származó behozatalra, szigorodtak a vámellenőrzések, lehet, hogy csak szerencséd volt. Az áfa 20%, a vám pedig többnyire százalékos mértékegységben van, ezt a vámhivatal határozza meg.

 5. 77 azt írja:

  na pl az AliExpress kijelenti, hogy náluk mindent megadóztattak, és még idén sem adóztak engem soha! egyszer sem álltak le semmit, amikor tévedésből megálltak, így Ali megígérte, hogy visszafizeti a teljes összeget, akkor hogy is van ez valójában? az egyik kínai e-shopból lefoglalják, és vámot számítanak fel, de egy másik e-shopból nem? vagy hogy működik? miért nem fognak például soha semmit a tradingshenzenből? és pl a DH Gate-ből igen? vagy vannak olyan eshopok, ahol ez 2021-től nem érvényes?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   A Dhgate teljesen máshogy működik, mint az Aliexpress, az Ali 150 €-ig közvetlenül a weboldalon szedi be az áfát, az már benne van az áru árában. A DHgate nem így működik egy kínai raktárból, és előfordulhat, hogy a vám leállítja a csomagot, és további áfát és vámot kell fizetnie. A TradingShenzhen viszont teljesen máshogy működik, Kínából kezelték és vették fel a fuvart, ott nem kell vámot fizetni. Minden üzlet másként működik, és nem lehet általánosítani.

 6. 77 azt írja:

  de a telefon, amit rendeltem, egyértelműen fekete-fehérre van írva a DH kapun, a csomagban nincs benne az eredeti doboz és nem volt benne a vevő ÁFA/ÁFA számla.
  nem kell vámot fizetnie, amikor a csomag megérkezik az ország vámhatóságához.
  és az eladó megerősítette, konkrétan rákérdeztem rá.. még az utolsó ottani vásárlók is azt írják az értékeléseikben, hogy nem fizettek semmit, szóval nem tudom.. itt más a helyzet?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Akkor előfordulhat, hogy az eladó gondoskodott róla. A DHgate-ben található elérhetőségünkön keresztül megtudjuk Önnek, küldje el a pontos linket a telefonra vagy az eladóra.

 7. 77 azt írja:

  Szerintem én is vettem tőlük egy régebbi xiaomi telefont és nem fizettem, lehet tényleg vigyáztak rá, a link itt van, nagyon megköszönném, ha megnéznéd és biztosan tudnád, hogy esély van arra, hogy azóta valami megváltozott, ez az egyetlen üzlet
  defacto minden telefon alatt, ami az ajánlatban szerepel, rá van írva, vegye figyelembe https://www.dhgate.com/store/20677247?

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Sziasztok, a DHgate-nél lévő kapcsolatunk megerősítette, hogy ez az eladó megbízható, így a vásárlás zökkenőmentesen menjen, és ha azt állítják, hogy nincs ÁFA vagy vám, akkor annak kell lennie. Vásárolhat linkünkön keresztül: https://www.dhgate.com/store/20677247?f=bm%7Caff%7Cyfaf%7C101099%7C101099_123206_229747%7C és használd kuponjainkat: https://xiaomiplanet.sk/dhgate-kupony-20/

 8. Stanley77 azt írja:

  pont ma érkezett meg a xiaomi telefon mi11 pro, kicsit aggódtam, de minden rendben volt, a futár egyenesen nekem hozta, bemutatóra, csak kicsivel több mint 310 euró használt kuponokkal, pontosan ahogy mondták, megtartották , nem volt meg az eredeti doboza, de minden tartozék megvolt a telefon is, valószínűleg megveszem egy barátomnak, csak más színben, szóval már a linkeden keresztül

  1. Szerkesztőség azt írja:

   Érdekes, nagyon jó 🙂

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

Kína bolygó