Univerzális DHGate kedvezménykuponok 2024: rendszeresen frissítve
Bolygó kedvezmények

A DHGate kiadta akár 60 dolláros kedvezményes kuponjait 2024 júniusára: rendszeresen frissített lista

előfizet
Rámutat
vendég

19 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
David

A DHGate gyakran kínál ilyen kódokat? Tegnap lemaradtam a 100/150 USD kedvezményes kuponokról, de szeretnék Ninebot G30 MAX-ot venni, és 550 euró a szokásos teljes ár (600-50 euró), így nem biztos, hogy megéri-e várni.

Michael

Hogy áll jelenleg a vámeljárás ennek az üzletnek a CN raktárakból származó dolgaival?
Dik

77

Például szükségem van vagy tervezek venni egy Xiaomi telefont, vagy biztosan elkapnak? vagy hogyan? Szállítási mód hongkong post és Kínából írom a szállítást.. ha elkapják akkor inkább arra megyek.. ez egy telefon amit máshol nem kapsz meg pl tradingshenzen ill. gshopper hekka és ami alatt vámmentesen mennek

77

de ugyanattól a cégtől veszek amit kb 2 éve vettem.Mix kaptam és egy hónapon belül rendben volt a telefon és nem fizettem semmit.Hogy lehet pont az ellenkezőjét állítod? változtak a dolgok?

77

na pl az AliExpress kijelenti, hogy náluk mindent megadóztattak, és még idén sem adóztak engem soha! egyszer sem álltak le semmit, amikor tévedésből megálltak, így Ali megígérte, hogy visszafizeti a teljes összeget, akkor hogy is van ez valójában? az egyik kínai e-shopból lefoglalják, és vámot számítanak fel, de egy másik e-shopból nem? vagy hogy működik? miért nem fognak például soha semmit a tradingshenzenből? és pl a DH Gate-ből igen? vagy vannak olyan eshopok, ahol ez 2021-től nem érvényes?

77

de a telefon, amit rendeltem, egyértelműen fekete-fehérre van írva a DH kapun, a csomagban nincs benne az eredeti doboz és nem volt benne a vevő ÁFA/ÁFA számla.
nem kell vámot fizetnie, amikor a csomag megérkezik az ország vámhatóságához.
és az eladó megerősítette, konkrétan rákérdeztem rá.. még az utolsó ottani vásárlók is azt írják az értékeléseikben, hogy nem fizettek semmit, szóval nem tudom.. itt más a helyzet?

77

Szerintem én is vettem tőlük egy régebbi xiaomi telefont és nem fizettem, lehet tényleg vigyáztak rá, a link itt van, nagyon megköszönném, ha megnéznéd és biztosan tudnád, hogy esély van arra, hogy azóta valami megváltozott, ez az egyetlen üzlet
defacto minden telefon alatt, ami az ajánlatban szerepel, rá van írva, vegye figyelembe https://www.dhgate.com/store/20677247?

Stanley77

pont ma érkezett meg a xiaomi telefon mi11 pro, kicsit aggódtam, de minden rendben volt, a futár egyenesen nekem hozta, bemutatóra, csak kicsivel több mint 310 euró használt kuponokkal, pontosan ahogy mondták, megtartották , nem volt meg az eredeti doboza, de minden tartozék megvolt a telefon is, valószínűleg megveszem egy barátomnak, csak más színben, szóval már a linkeden keresztül

77

szóval a kamos nyáron végre vesz egy telefont augusztusban, ahogy van, de most csak azt nézem, hogy nem folytatják-e havi rendszerességgel a rendes kedvezményes úgynevezett off-kuponokat, ugye megújítani őket? az utolsók májusban voltak... van most más akciós kupon?

77

így végül júniusra is működnek a kuponok, csak rosszul írtam be és más alakúak, a hónap nem június, hanem csak júniust kell megadni, különben nem DHxxOFFJUNE, hanem helyes, hanem DHxxOFFJun, de van több is, ezeket is használhatod, ugyanúgy működnek, mint ADxxOFFJun előtt, persze xx nagy kedvezmények %-ban mint mindig az áru magas értékének vagy árának megfelelően, remélhetőleg júliusban ott leszek és augusztusban, hogy xiaomi zászlót is vegyen..vagy más márkát..remélem lesz szerencséje nálam jobb darabot szerezni és nem fog szellemérzés a kijelzőn 🙁 ahogy kitaláltam.. én követelést vagy visszatérítést nem ismertek fel, csak felajánlott valami jelképes 30 dollárt a számlájáról, mondván, ha akarok, elcserél 11-et arra, amit másoknak vettem, hogy küldjem el neki a telefont.. Nem most tudd mit csinálj.. többszöri frissítés és a kijelzőről a fólia leszakítása után már nem úgy tűnik, csak itt-ott mikor megtelik a memória, kenni, finomítani kell és az érintés eléggé működik hát.. szóval akárhogy is dolgozom tovább, vagy küldöm a telefont, menjünk a kereskedőhöz cserére, de ez elég nagy kockázatnak tűnik számomra 🙁 ráadásul már regisztráltam magam alá a telefont és felraktam a cz/sk-nket rom a miuios cz-ről ott, fáradságosan vissza kellene raknom mindent és törölni.. nem foglalkoztam vele mert viszonylag olcsó volt, csak kicsivel több mint 300e, és lassan több mint 2 éves. valószínűleg őszre váltani kell valami snap 8 gen 2-vel.