A kültéri Xiaomi RAX tornacipők a legigényesebb sportokat is megbirkózzák [KUPON]
Bolygó kedvezmények

A legszebb kültéri Xiaomi RAX tornacipők alkalmi viseletre és sportolásra egyaránt alkalmasak. Még mindig jó kuponnal

előfizet
Rámutat
vendég

13 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Luke

Szép, de abban az esetben, amikor 46 éves fiúm van
A kínai kínai cipőszámok a Xiaomitól.

Filip

Pontosan. Kár, hogy nincsenek nagyobb méretben 😭

Falco

Ha érdekel egy vadonatúj 44-es szám. Nagy vagyok, már rendeltem 43-at,

Robert

Sziasztok én a 44-est venném és mi az ára?

David

1,5 éve vannak meg.. az első 43km futás után mindkét cipőről leszakadt a talpa és kiszáradt. Felragasztottam Allen kemoprénjét, mielőtt megfelelően zsírtalanítottam és megtartottam. Akkoriban 41 €-ért vettem őket. Ülnek a lábadon szuper, nincs zúzódás, csak ragasztót használtak a talpára semmi sok!

Miloš

44 érdekelne

Robert

Szia, mekkora lábad vagy cm-ben?
Mert én pontosan 43-ra vagy 44-re gondolok, és az Alihoz írt kommentek szerint egyáltalán nem tudom - egyesek többet, mások kevesebbet 🙂

Jaroslav

Sziasztok, rendeltem de sajnos nem kaptam semmit, az eladó nem válaszolt a kérdéseimre, így remélem legalább a fizetést megkapom.

Falco

Ha valakinek 44-es mérete van, nekem vadi új türkiz és fekete van. Ezek megfelelnek a számozásnak. 43 éves vagyok és nekem nagyok voltak, ezért rendeltem 43-at és ez nagyon nagy megelégedés. 45 euróért adom el

David

2 év után vettem újra, mivel kezdetben kibírtak néhány nyomvonalat, de többször kellett ragasztani őket - talp, lábujj taposása. De ezen az áron a térd rendben van, de nem kényelmes hosszú távon. Körülbelül egy hónapja vettem újra és kb 5 futás x 10 km után teljesen tönkrement a talpa és teljesen leszakadt a minta.... nem ajánlom. Körülbelül 40 grammal könnyebbek, mint a 2 évvel ezelőtti eredeti változat, és más a belső betétjük.